Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Tuesday, November 27, 2012

Dalam duka ada tenang, Alhamdulillah tenang.

Tenang tenang tenang. KETENANGAN. Semua orang mahukan ini. Tiada apa yang NB mahukan selalin daripada KEBAHAGIAAN dan KETENANGAN :)
Ahhaaa. Tenang tenang juga, tugasan tetap dijalankan. Bertanggungjawab sebagai seorang anak, pelajar yang masih lagi meneruskan perjuangan di SMK SUNGAI MANGGIS sebagai pelajar form 6 tahun depan.
Ahaaa. Bukan itu sahaja. Kerja tetap kerja. Ini diantara kegilaan baru-baru ini nak dikongsikan untuk semua. hihihihihii. Sambil-sambil tu promosi syarikat Money Entertainment yang meneritkan lagu2 artis kami dan TunggalFM.

(bersama Elin) HAHA. Gila habiss habiss kan? HAAHAHA. Tapi tu laaa diantaranya album artis kami. Sebenarnya ramai lagi. Tapi terbaru iaitu ZAITON SAMEON punya CD yang dipegang oleh ELIN di gambar di atas.

Okay. Yang ni pula posing suka suka. HAHAHA. Memang kuat bergambor minah ni kalau nak tau :D

(peace no war)

(Yang terakhir. Taadddaaaaaa! :D)
P/S : Ahaa. Yang penting "HIDUP MESTI CERIA!!" :)