Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Wednesday, November 21, 2012

Penghargaan untuk mereka dan mereka.

Assalamualaikum dan Salam sejahtera. Ahaa. NB dapat suprise baik punya dari Wanny Sahwahid setelah berapa lamanya berlalu birthday NB. HAHA. So tak sangka la kan dapat lagi? HAHAHA Ini diaaaa. Taddaaaaaaa.
Ahaaa. Elok jee NB masuk konti, tau2 nak duduk je dekat takhta DJ tu, ada pulaa hadiah tu. hikhikhik. Siapa perasan dia omey pulak tu siap tulis cenggitu. HAHAHA. Okay, yang dekat bawah ni pula isinya. Nak tengok? Ha tengok tengokkk.
See? SWEET SUNGGUH! Siap ada gambar kami berdua. Sayang kau lebih la SAHABAT ku wahai NurSyazwanie <3 Hihi Ahaaa. Yang dibawah ini pula hadiah yang diberikan oleh ibu dan abah masa 26 OCT 2012 haritu.
Tiada kata seindah bahasa untuk aku ungkapkan kerana, yaaa. Kasih sayang mereka dan jagaan mereka buatku dari kecil sudah amat mencukupi. TERIMA IBU DAN ABAH!!! dan juga adikku Fakhri Radzali <3 dan

dan

dan

dan

TADDDAAAAA!!!

Haa, yang ni nak citee. Bukan apa. Saje je letak pic ni last sekali. Kasi GEMPAR sikit kan. Ahaa. Ni hadiah super advanced before the date of my birthday. Ahaa. Sebab cuti kan. Kan 26 yang lepas tu birthday NB jatuh pada RAYA KORBAN. hihihi. Ini dari BOBOBO BOOIII. Ehh bukann! Bo atau Bobo atau lebih 'cool' BOBO GENDUT. hahaha. Bobo ni NB baru je kenal tahun ni, tapi NB dapat kenal seorang yang friendly, baik hati mcm Bobo dan semua mereka2 yang NB kenal, NB bersyukur sangat, seriously NB happy. Mereka AWESOME! Dia cool pandai buat suprise sampai nak tercabut jantung masuk kelas kita dapat benda ni atas kerusi kita. Eii, dia dan Wanny sama je letak atas kerusi. Ahhaa. Tapi, tiada kata yang ingin diungkapkan selain nak cakap TERIMA KASIH UNTUK MEREKA ni dan SEMUA LAAA yang sentiasa di sisi NB dan wish NB masa tu. Korang terbaik.

PALING NB TAK AKAN BOLEH LUPA SEKALI IAITU SITI MUNIRAH BINTI ZAINAL! DIA LAHH TEMAN NB DEKAT SEKOLAH YANG SENTIASA BERSAMA SEMASA NB SEDIH DAN HAPPY SEMUA. TERIMA KASIH SANGAT2 UNTUK MUN. I AM SO HAPPY TO HAVE A FRIENDS LIKE THEM THAT ALWAYS THERE FOR ME. JUGA KEPADA WANNY YANG HARI2 TEMAN AKU KAT KONTI. HIHIIHI. YANG TEXTING TANYA KHABAR, AMBIL BERAT. YANG WHATSAPP NB, YANG WISH NYANYI AT NB LA. YANG DOK MELAYAN KEPALA NB JUGA DARI 12 A.M SAMPAI 5 A.M SEMBANG DENGAN NB. AHAA SO SWEET. TERIMA KASIH TAU. NB SAYANG KORANG SEMUA <3

P/S : Sorry lahh baru nak update. NB busy sangat lah berkonti di TunggalFM dan event luar. Now nasib cuti bersekolah sebagai pelajar form 6. Dapatlah update sikit2 kan blog yang makin berhabuk dan bersawang ni. Hhiihii.