Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Wednesday, January 25, 2012

My Personality Based From My Facebook Name .





Anda mempunyai personaliti yang sangat kuat sehingga tiada seorang pun yang lebih mengetahui tentang keadaan kamu . Kepakaran anda menuding jari pada sesuatu objek . Anda juga mempunyai berbagai-bagai cubaan dalam kehidupan . Semua masalah ini telah menjadikan anda lebih kuat dan berdaya tahan . Anda memperjuangkan keadilan . Kebanyakan masa anda telah dihabiskan bersama rakan-rakan . Anda adalah seorang yang berdisiplin dalam hidup , tidak putus asa dan membunuh diri . Faktor-faktor ini telah membawa anda ke puncak . Anda juga seorang ahli pasukan, keluarga dan pejuang yang sangat baik ♥




Assalamualaikum dan Salam Sejahtera serta salam 1 Malaysia
wahai Blogger-blogger semua :)

Harini NB Rajin sangat . NB pun harini semangat sangat
bekerja . Heee . Dan harini semua account NB , NB
on tau . Dan NB pun harini buat lah personality ni
dekat Facebook . Ouch , memang semuanya betul .
Heee . Kalau korang nak jugak . Test lah yea buat .
Mana tau betul jugak ke . HEHEHE :D




P/S : Segala cabaran , kepahitan dan
kepayahan itu mengajar aku untuk lebih
matang dan kuat