Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Wednesday, January 11, 2012

Pengalaman baru 2012




Assalamualaikum semua readers setia blog NB .
Yeahh . sudah masuk 2012 . NB sudah belajar
timba pengalaman baru sebagai pelajar lepasan
SPM yang masih menunggu result SPM . hee .

Okay , sekarang aku sudah jadi cashier
di Zetcom Business and Sports Centre .
Hari2 NB kena lah jaga kedai mengikut
shift yang diberikan . Seminggu 6 hari NB
kerja . Jadi cashier je . NB pernah dapat
tawaran nak jadi guru tadika , tapi time tu
masih terikat dengan SPM . So sekarang jadi
cashier je cukup ler sementara tunggu
result ni . Mwehehe .


P/S : Ape-ape pun doakan NB yeah kawan kawan
blogger semua . Agar NB dapat menjadi
seorang pekerja yang cemerlang sepanjang zaman .
Berjaya dunia akhirat . kbaiiii :D