Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Wednesday, December 12, 2012

A vacation and a celebration

Yyeahhhhh. Yyyeehhaaa. Hello, Assalamualaikum kepada semua pembaca setia blog NB. Ahha. Harini NB nak post pasal celebration dan vacation. But, not with my family. Ibu dna adik di Pahang kan. Bercuti. So Nina pun bercuti juga. Bercuti secara mengejut pada Isnin dan Selasa di Bagan Lalang.
Ahhahh. Actually baru je sehari selepas oustation job di Palong, Negeri Sembilan. Dah rest one day, seharian hari Ahad kan. Then hari Isnin datang lah kerja. Tau-2 radio akan dicutikan selama dua hari then akan ke Bagan Lalang bercuti bersama family kedua ku iaitu family Wanny.
Actually semua nak happy-2 sebab selama ni busy kerja je semua kan takde masa bercuti. Then, celebrate sekali birthday awekss gendutt sorang ni iaitu, WANNY SAHWAHID!
Ini dia gambar-gambarnya. Memang best dan tenang ajee at pantai ni sepanjang berada di sana. Macam-macam pengalaman indah disini. Huhuhuhu.



Di tepi pantai yang indah, ku duduk seorang diri, suasana, sepiiiiiii. hahahaa (at Bagan Lalang)


Vvvrroomm vvrrommm dengan ATV adik Wanny. hahaha.

Ahhaa, artis terbitan syarikat Money Entertainment kami pun follow vacation ni. Iaitu aunty Zaiton Sameon an anaknya iaitu Kak Ika. huhu. Semua ada ni, ibu Wanny, semua adaaaa :)

Ahhaa. Ni si budak kecik namanya Fitri a.k.a Mok. Apahal laa dia lagi tinggi dari NB eh. hahahaha. Kami duet nyanyi lagu 'Ombak rindu'. Tak boleh blahhh. hahahahahaa.

Ahhaa. Ini sesi karaoke sesaje. Sebab family Wanny memang business semua dengan PA System kan, so PA System pun dibawa untuks sesi santai karoks saje2. Tapi tak sangka boleh jadi show apabila ada peminat2 aunty Eton at depan menyaksikan, sekaligus memeriahkan lagi birthday my friend, Wanny. Ahhaa. Itu diaa, aunty Eton menyanyikan lagu khas untuk Wanny sambil bagi ucapan dan ditemani disebelahnya iaitu bapanya. (Aku di belakang actually, jaga karaoke. Tapi tiada di dalam gambar. hahahaa) Jalan jalan jalannn punya jalannnnnnnnnn. Last2 wa buat satu suprise untuk dia, hey untuk dia heyy, untuk dia. UNTUK SIAPA? UNTUK WANNY LAAAA dekat atas meja konti TunggalFM diaa :)


Sorry la, hanya tidak seberapa, tak dapat keluar jauh. Hanya Sand frame, Lolipop and Garlic Man Biscuit sajeee. Huuu. Yang penting kasih sayang dariku buatmu SAHABAT :)

P/S : SAHABAT ITU ADALAH SESUATU YANG AMAT MENENANGKAN JIWA DAN RAGA :)

No comments: