Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Sunday, November 11, 2012

Releasing tensi tensi di kepala

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Wahtdupp whatduppp. Hhihihi. Arrr oww yeahh. Rasanya lama tak update my blog. Iyelah. Busy kan. Dulu boleh lah, tak busy, busy nye ke BLOGGER ni juga kan. hahaha. Btw, since dah busy ni jarang ler teman nak dapat update segala update kan. Tapi paling sedih juga tu apabila tak dapat juga luangkan masa untuk kawan-kawan or even family. So bila hari cuti NB iaitu hari Jumaat, apo laieeee. NB pun terus lah terfikir nak hangout ke Alamanda. Just nak release tention je. Dah lama rasanya tak keluar untuk jejalan. Selama ni keluar untuk kerja je kan kan. HAHA. And FYI, NB baru lepas habis STPM. Itu laa nak sangat keluar ni release tention. Tapi untuk pengetahuan juga, NB ni sistem baru iaitu 'Modular'. So baru habis STPM sem 1 la baru an an. Another Sem, next year gonna be. hewhewhew. Haa. Ini la dia. Kesayangan-kesayangan yang hari2 jumpa di studio Money Entertainment bila bertuga di konti TunggalFM. HAHA. Mereka ni anak boss. Iaitu Elin dan Ijal. Hangout la dengan budak berdua ni. Okay la. NB AKAK KANN. NB DAH CECAH 18 bulan lepas (October). So kira NB la yang jaga diorang ni BUDAK BAWAH UMUR dua ekoqq ni. HAHAHAHAHA. Okay, taknak panjang celoteh. Hari2 pun dah celoteh panjang. Takkan dalam blog pun nak celoteh pepanjang juga an an? HAHA nahh. Ini dia gambar2 haritu nak dikongsi untuk semua. Btw. Happy la juga dapat melalak dalam bilik karaoke haritu walaupun pada hakikat 'I tak suka karaoke nyah'. Oke laa. Hari makan puas2 dan tgk movie 'Istanbul Aku Datang'. Playing games and bla bla semua laa masa ni. Hahaha. Ape pun, doa2 la ye semoga NB rajin lagi nak update cite seterusnya. Zaaaasssss.

(With Elin. Watchaaa)



(Bersama Elin dan Ijal)

(Tepi jalan pun jadi laa dia dok Gangnam Style dekat Alamanda tu)

(Lepak lepak-ing)

(Eiii, donut NB belanja pun nak tunjuk an budak kecik ni. hahaha)

1 comment: