Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Wednesday, September 26, 2012

Kini kembali menggegarkan blogger

Assalamualaikum dan Salam sejahtera. Apa khabar rakan-rakan semua. Maaf menyepi agak lama dalam dunia blogging ni. Al maklumlah, pelajar Tingkatan 6 dan pada masa yang sama menguruskan kerjaya di konti TunggalFM dan event luar. Haih, penuh tanggungjawab yang dipegang dan diamanahkan. Namun, tekad dalam diri ini adalah untuk terus berjaya. Dan paling penting, SAYA TIDAK PERNAH LUPAKAN SAHABAT-SAHABAT SAYA :) Seperti biasa. Semakin sibuk dengan macam-macam event nak diatucarakan. Terbaru bersama Dato Seri Paduka Shafie Salleh di rumahnya di Morib. But gambar masih belum dimasukkan di lappy lah. (takpe, lain kali saya upload ya) Hihi. Yang ni je sempat masukkan. Bersama saya DJ Shah, dan artis lain seperti Hermantino, Jayjay, Dato' A Ramli, Jimmy (Screen) & Zaiton Sameon.
P/S : Walaupun letih berbelah bahagi badan nak berada di situ dan sini demi memikul tanggungjawab dan apa yang ingin dikecapi, tapi bila kita dah minat, hahaha. Peduli apa, semua redah je tetap rasa enjoy :)

No comments: