Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Sunday, February 5, 2012

Aku tetap blogger setia




Assalamualaikum semua . Salam sejahtera serta Salam
1 Mlaysia buat anda semua pembaca setia blog saya .

Haaa , berkenaan dengan tajuk NB ni .
Ape dia cerita nya ? Yeah . Walaupun NB
sekarang busy kerja dan jarang update blog
walaupun dahulu kala FULL TIME Blogger ,
NB ingin sekali mewarwarkan dan mengingatkan
anda semua lagi bahawa NB akan terus update
blog NB dan MENJADI BLOGGER SETIA sekali
hayat dikandung badan .

Bagi NB , menjadi seorang Blogger ini
banyak faedahnya nak dibandingkan dengan
laman sosial seperti Facebook , Twitter ,
Myspace dan sebagainya yang sekadar banyak
menghabiskan masa di laman sosial hanya untuk chat
sahaja . (pendapat NB lahh kan) . Tapi
ada juga pengguna laman sosial yang
tidak mempunyai Blog , tapi mencurahkan
idea yang bernas serta perkara-perkara yang
baik di laman sosial mereka . Yahhh , tu sesuatu
tindakan yang amat bernas ! Syabas ! TERUSKAN
USAHA ANDA ITU !

Kepada blogger2 yang masih tetap setia dengan
dunia blogging , saya ucapkan SYABAS dan
jutaan TAHNAH kepada anda !
Heeee :D


P/S : Mari harumkan nama negara dengan memajukan
dunia blogging ini ke arah kebaikan . Mana tahu
suatu hari nanti usaha murni kita membuahkan
hasil ? Heee :D


2 comments:

nizarazu said...

wahh untunglah jadi blogger sejati, bukan senang tu..huhuh :)

NiNaBaNaNa said...

Nizarazu : Huhu mana ada untung . Biasa je :)