Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Friday, December 9, 2011

MERDEKA SPM . Our lovely moment

Pada hari Khamis haritu iaitu 8 December 2011 ,
tamatlah perjuangan kami dari 5 Ibnu Majah semua di
SMK Bukit Changgang dengan kertas Geograpfi paper 1 .

Alhamdulillah , sepanjang NB bersekolah di SMKBC
ni sejak 2007 iaitu masa form 1 bulan 9 , semuanya
berjalan dengan baik dan lancar . Walaupun asalnya
dari sekolah berlainan , tapi Alhamdulillah ,
ada jugak lahh kenangan tercipta disini .

Serious , boleh dikatakan kami semua ni memang nakal .
Kelas paling nakal tapi pandai okay . Tapi tu lahh , paling
nakal dan bising . Tapi takpee , kami semua happening .
Sampai last day , elok2 amik gambar dalam sekolah terus
keluar bergambar luar sekolah . Ye lahh cikgu dah pegang
rotan kan . Kitaorang ni buat onar bising2 main mercun
tepung telur bagai dalam sekolah . HAHAHA !

Ape-ape pun , ni sedikit pencuci mata untuk korang
semua untuk membuktikan kami ini betul2 gila-gila .
Heee . Sumber gambar-gambar2 ni semua diperolehi
oleh kawan-kawan NB :)

Btw , muka yang berconteng macam kucing , rimau
tu dan bak kata kawan-kawan macam orang nak pi
stadium tu , NB lah . HAHA . sengal sungguh saya :D














Aku sayang korang semua . Walaupun ada kala kita
bergaduh , salah faham , bersedih , ape semua la kan .
Ini semua KENANGAN suka duka kita semua bersama .
Korang semua jangan pernah lupa yea antara satu sama
lain . Kalau ada reunion akan datang korang datang lah .
Aku akan doakan yang TERBAIK buat korang semua
agar korang semua jadi seorang yang berjaya Dunia
Akhirat . Aku nak korang semua kuat . Kalau kecundang
sekali , tak bermakna kecundang selamanya .
Kalau berjaya ALHAMDULILLAH . Kalau tak ,
itu semua takdir . Ape ape pun terjadi , jangan
sekali lupa dan menghilangkan diri okay bermula
selepas kita dah tak bertemu dah ni . Anda semua
yang TERBAIK . Sayang anda semua
<3


P/s : Credit to Manje Ohh Manje dan Ammar Asyraf yang
dah upload photo di FB dan membenarkan saya
meng-update nya
disini <3



Sunday, December 4, 2011

SPM dah nak habis . yahoo !




Assalamualaikum W.B.T semua . Apa khabar blogger yang
NB kasihi semua ? Ada sihat ? Ada baik ? Hahh
rindu NB blogging tak ? hehe . okay , ni NB nak mula
cerita ni . huhu .


Harini hari Isnin . Harini takde paper .
NB dah nak habis SPM dah ni . Tinggal lagi 2 paper
je . Paper Ekonomi Asas dan Geografi .
Akan berakhir Khamis ni . Yahooo !
Pejam celik , pejam celik tupp tapp NB
dah besar . Dah nak habis sekolah dahh .
Sedih tu ada jugak nak tinggalkan sekolah .
Tapi NB rasa NB sedih tinggal kawan2 and
cikgu kesayangan je kot . Pakaian sekolah
tu muak dah kot . hehehe .


Perancangan NB untuk masa hadapan .
Hurmm . NB ada perancangan tapi taktahu
lahh jadi ke tak kan . Kalau boleh nak
sambung belajar . suasana belajar baru
mesti nak kan kan ? Ape-ape pun NB berdoa
dapat kecapi apa yang diinginkan .
Korang tolong doakan jugak okay !


Lepas habis SPM ni best lah NB nak
bergiat active balik ke dunia blogging ni .
Korang semua tunggu tau tauuuu .
Sayang korang semua ! :)



P/S : Tak sangka kan dah nak habis
sekolah bagi yang SPM tu ? Dulu rasa macam kecik lagi .
Bila lah nak besar . Now dah pun termakbul .
Cepat masa berjalan . Dunia oh dunia . Kepada yang banyak
lagi subject nak habiskan untuk SPM tu goodluck ye .
Dan yang lain2 , semoga segala urusan anda
dipermudahkan . AMIN~