Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Tuesday, October 4, 2011

AWAY for SPM =='





Hello guys . Lama kan tak nampak NB online ?
Okay sorry . NB dah tak boleh type panjang lebar dah
sekarang . TERLALU BUSY okay . so korang kena lah
rindu-rindu dengan NB buat sementara waktu ni okay ?
Take care semua . Doakan NB percaya okay ? Daaaa :)

Assalamualaikum



P/S : Kejaayaan tidak akan datang bergolek .
Semuanya memerlukan usaha yang tinggi :)