Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Thursday, September 8, 2011

GIVEAWAY...saya suka DOMO lah!




Okay , korang nampak ni tak ? Okay aku punya
mata dah bersinar-sinar ni nampak benda ni . Okay .
After this pun akan ada lagi contest yang aku akan
join . Tapi first aku nak join ni dulu .
Sebab tarikh last dah nak hampir kan .

Dimulakan dengan Assalamualaikum dan Bissmillahhirahmanirahim
maka bermulalah entry NB tentang Domo :D

DOMO KUN ? apa ada dengan DOMO KUN ? Domo
adalah sejenis patung/kartun/rupa yang SIMPLE .
SIMPLE tetapi amat comel . Especially bulu
chocolate dia . Mempunyai gigi tajam sebanyak
4 batang diatas manakala 4 batang lagi di
bahagian bawah . Jadi kesemuanya ada 8 batang gigi .
Mempunyai mata yang comel . Saya suka Domo .
Ada bukti kan saya suka Domo ? hehe .
Ape-apepun , sesiapa yang meminati Domo pasti
akan berasa tertarik dengan
kecomelan Domo ini .



Jadi , para penggemar Domo yang lain ?
Apa yang anda tunggu lagi ? Kalau minat
domo dan mahukan DOMO KUN , cubalah nasib
dengan JOIN giveaway ni . huhu
Do visit http://www.eqbalzack.com/
and publish your simple post about ' DOMO KUN' okay ?
Express your feeling about Domo kun :D
Don't forget to follow him yahh for the latest info :)