Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Monday, July 11, 2011

YEAHHH ! Ini yang aku mahukan !




Hoyeahhh . ini lahhh YANG NB PALING MAHUKAN
setakat ni . Dari dulu NB harap NB tak dapat .
ALHAMDULILLAH Allah S.W.T tunaikan nya .
yuhhuuuuuuuuuuuuu !

Opsss sorry . sampai lupa dah ni . Assalamualaikum
kepada anda semua yeahh . salam sejahtera serta
salam 1 Malaysia .

okayy , habis sudah cerita tentang NB . Kali ni
NB nak cerita PASAL KAWAN LAIN PULAK . LOL :p




Ahli KRS Tingkatan 5 SMK Bukit Changgang
Saya , Nur Amanina a.k.a NiNaBaNaNa (NB) ingin mengumumkan bahawa , di pagi buta yang
mulia ini pada hari Selasa 12 July 2011 iaitu pada pukul
4 hingga 5 pagi , saya selaku SETIAUSAHA KADET REMAJA
SEKOLAH tidak dapat menyertai PLKN yeahh .
UCAPAN TAHNIAH kepada saya yeahh . Dan ucapan TAHNIAH
juga kepada mereka yang dapat . Macam mana tau ? dah
kata NB setiausaha kan , ape lagi senarai ade dekat NB ,
NB check lah kan . Dalam 36 senarai yang ade dekat NB
(yg berdaftar masa mesyuarat agung pertama sahaja)
iaitu seramai 36 ahli keseluruhannya . Dengan
sukacitanya memaklumkan bahawa 6 orang BERJAYA pergi
ke PLKN . hahaha . syokk kan korang dapat pergi . TAHNIAH yeahh .
HAHAHA ♥



Nur Syafiqah Izzati
Mohd Nazrin Azraf
Noredayu Basri
Khairun Saadah
Nor Marlina
Muhd Roby

(6 orang ahli KRS Tingkatan 5 yang BERJAYA masuk PLKN)


HAHAHAHA !


*gambar siapa yang dapat tak boleh disiarkan
kerana terlalu public dan tak dapat kebenaran lagi .
Harap maklum :)


P/S : Tapi NB tak boleh happay sangat sebab ade kes dulu
orang check mula-mula tak dapat , then panggilan lain
rupanya dapat . Jadi NB PERLU RELAX dulu . HAHAHAHA ♥




Lagu baru Mizz Nina . Boleh tahan :)




Assalamualaikum korang semua . Haaa ,
ape khabar semua ? Sihat ? hoho . Actually
dari haritu dah nak update pasal ni , tapi
bari ni berkesempatan nak update . Busy
yang amat sangat . So , kena ada jadual lah
kan nak arrange mana dulu patut di update .

Haa , korang semua dahh dengar lagu baru
dari penyanyi INTERNATIONAL kita iaitu
Mizz Nina . Lagu baru dia kali ni bersama
dengan Florida . WALAWEYYHHH ! hebat gilaaa tau :D



Ragam manusia
Tapi tu lahh kan . Ape jadi pun
"SETIAP ORANG , PENDAPAT LAIN-LAIN" .
ade yang kritik Mizz Nina ni bagai nak
rak lah ape lahh dekat video clip dia
yang lama dulu "What you waiting for"
tu dulu . Entah lahh . Orang Malaysia ni
memang ramai suka judge orang tak tentu pasal
kan . tapi diri sendiri bukan betul sangat kan .



setakat ni video clip belum keluar lagi ,
tapi lagu tu dah ade lah kan yang menguploadnya
dekat youtube . Kalau bab video tu , tunggu nanti
lah ehh , bila Mizz Nina dah buat video nanti
korang check2 lah yooo . alang2 ni NB nak ucapkan
Selamat Pengantin Baru lah yeah kepada Mizz Nina
sebab baru2 ni dah jadi hak milak Noh Hujan tu .
Semoga bahagia selamanya :)


Mizz Nina ft Florida-Take Over



*bukan kerana nama kami sama , NB nak
promote2 dia and minat dia okay . Ni
sebagai suggestion jeh okay :p



P/S : Terpulang lah kepada korang nak menilai
macam mana . Up to all of you okay .
Tapi yang paling berkuasa untuk menilai
HANYA ALLAH S.W.T :)


Sunday, July 10, 2011

1st Anniversary giveaway Dunia sebenar Shida



Heyyooo anda-anda semua . Semalam , punya semalam lagi kot
Nina kena tag untuk join GA ni . hohh . okay . Actually
nak SPM ni Nina banyak kena tag pun banyak kali Nina
tolak kan . Tapi kali ni taktahu lah dapat 'NUR' ,
'HIDAYAH' untuk join GA ni . haha
(statement paling tak boleh blah) .
thanks tau sebab tag NB yeah wahai
Cik Messy okay malas nak
berceloteh panjang lebar lagi .
Here we go :-

>
>
>
>



Pendapat tentang blog Cik Shida
Assalamualaikum wahai Cik Shida . Simple comment/pendapat
jeh NB mampu bagi . Blog Cik Shida memang lengkap ,
cukup package . Nice , sedap mata memandang , kemas ,
pada , tepat , bermakna , MENARIK & PENULISAN MANTAP .
Itu sahaja :)




Nak tag :
Apit
Nina Moley
Cik Mira



Blog penganjur : http://duniakushida.blogspot.com/


P/S : Nak comment tentang lain rasanya memang
tak ada sebab saya manusia biasa yang TAK PERFECT :)