Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Monday, June 27, 2011

Sahabat Oh Sahabat



Bissmillahirahmanirahim . Assalamualaikum W.B.T .
Hanya berbekalkan Bismillah , salam dan sedih di hati ,
Nina hanya mampu menulis disini sebagai luahan hati
pada entry kali ini . Mungkin ramai diluar sana yang
anggap NB ni ceria , happy2 kan orang tapi pada hakikat
adakah terdetik di hati anda semua yang NB hanya
nak anda bahagia ? Disebalik hati yang nun jauh di
sanubari ni ? Ade siapa yang tahu ? Tak kan ?
NB ade sorang BFF . NB tak pernah lagi jumpa dia .
NB betul2 anggap dia kawan . NB selalu pikir dia .
Tapi NB tak show semua tu tau . NB jealous haritu
sebab dia dah macam lupa NB . Then dia agak marah
la jugak kan NB jelaous . Ape salahnya nye kan ?
JEALOUS TU TANDANYA SAYANG ! bukan ape punn . tapi
entah laa kann . memang NB jeh yang silap walau NB
ni kakak . NB serba lemah and tak berguna .

Maybe NB terlalu mahukan kasih sayang sampai
jadi macam tu kot . Ingatlah eh wahai semua KAWAN
dan SAHABAT . NB sayang sangat2 semua kawan NB .
NB tak pernah lupa kawan . Tapi entah . Bila NB baik
sangat dengan orang , orang tka hargai NB . NB tau
NB banyak silap tapi NB tetap ingat kawan NB .
NB hargai semua kawan-kawan NB sangat2 . Tapi mungkin
NB tak tunjuk . Terpulang lahh ape-ape pun nak
pikir pasal NB .



'Muka tersenyum namun hati menangis'



kepada yang berkenaan . terima kasih banyak2 sebab
selama ni dah Happy kan NB sampai NB tersenyum
lebar . dan Terima Kasih sangat2 ada at NB pujuk
NB kalau NB tengah sedih semua . Thanks . NB takmau
tu semua jadi kenangan wahai SAHABAT .
I will remember you untill I die http://www.cute-smiley.com




P/S : STAU JEHH . ape jadi kan .
NB tak pernah burukkan kawan NB . NB takkan share
cerita at mom NB pasal kawan NB kalau salah/buruk
dia ke ape . NB selalu cerita yang baik jeh .
Kalau salah , NB back up aw . NB tak kan buat .
Tapi kalau korang nak buat macam tu korang buat
lahh . yeaaa NB tau NB siapa :)