Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Friday, April 15, 2011

All Blogger should know this . .



Assalamualaikum W.B.T . Salam sejahtera ,
Salam 1 Malaysia . okay , ni entry
adalah pesanan buat semua Blogger .

Ni , NB nak pesan , kalau NB tak update
pape entry dekat blog NB ni selama beberapa
hari itu tandanya NB busy study at sekolah
walaupun NB dah sahkan diri NB dah jadi FULL TIME
Blogger , NB kena ingat jugak untuk tumpukan
dekat pelajaran kan .

Haa , lagi satu , walau ape jadi sekalipun ,
NB akan usaha sebaik mungkin untuk blogwalking
balik dekat blog-blog korang walaupun lambat .
Tapi NB mintak jasa baik semua Blogger supaya
kalau korang tu dah blogwalking dekat NB punya
blog ni tolong lah tinggalkan jejak dekat "Shoutmix" .
Bukan ape , senang NB nak balas kunjungan balik .
Tapi letak link tu pastikan biar yang betul . Lagi2
kalau nak NB follow balik biar lah letak link yang
betul eh .

Haaa , lagi satu kepada pengguna Blogger yang
tak gunakan shoutmix yang macam NB pakai tu ,
mungkin korang letak shoutmix korang tu at
atas sekali , bawah dan mungkin tersorok
sikit . NB pesan ah ni , NB memang akan usaha
kaw2 dok carik shoutmix korang tu , tapi korang
semua paham lah kan NB ni kurang sabar sikit .
Kalau NB tak jumpa NB malas nak type pape .
hehehee .


So , itu je la kot yang NB nak katakan at sini ,
hehehe . okay bye http://www.cute-smiley.com



P/S : NB hargai sangat-sangat kepada
siapa yang blogwalking dekat blog NB ni .
NB akan cuba sedaya upaya untuk balas
kunjungan korang :)



Monday, April 11, 2011

Cik NB memerlukan pandangan Blogger . . .

cute Pictures, Images and Photos


Assalamualaikum . Hey para Blogger semua ,
bagi yang memahami bahasa dan penulisan
saya disini dan mempunyai pendapat , tolonglah
ye sumbangkan pendapat anda .
Kesian NB menderita seorang diri .
NB perlukan jasa baik anda menghulurkan
khidmat nasihat , doa dan bimbingan :)



Situasi
I have been like this about 1 years . Since
last year , I easily feeling sad , tired and can't stop
thinking about about myself . How long I should suffer
all this alone . Masalahnya sekarang , semua orang
seakan tidak peduli dan tahu benda ni betul atau tak .
Semua seolah ambil ringan dan tak percaya pun dekat NB .
NB kemungkinan migrain . Selalu sakit kepala . Tapi sebelum
ni jarang2 time dia na datang tu enn , memang sakit lah
kepala ni bertubi-tubi . Tapi cuba korang
bayangkan . semenjak minggu lepas semakin
menjadi-jadi la sampai harini . Nampak sangat
Malaysia ni HOT sangat sampai menimbulkan rasa
sakit ni dengan kerap . Kan orang kata kalau
migrain bila panas lagi laa rasa sakit kepalanya .


NB perasan sangat , bila panas je NB mudah rasa
macam ni . Okay , lagi satu . Ni salah satu
silap NB jugak , NB suka mandi lewat .
Pukul 8 baru na mandi . sedangkan mandi
lewat sikit pukul 7 pun NB rasa macam sakit dada ,
ni lagi la pukul 8.30 . haihh . (bila la kau nak
ubah tabiat ni NB . . ?) dan macam NB pernah
story dekat entry sebelum ni , FIRST TIME untuk
tahun ni NB takdapat habiskan merentas desa
kerana tiba2 diserang sakit pala sangat2 dan
sakit dada sampai mcm nak gugur dada time lari .
haihhhhh . APE YEAH PENDAPAT KORANG TENTANG NB ni ?
huuuuuuurrrmmmmmmmmmmmm

NB kan , dari segi lain semua okay . tekanan
darah normal . NB pun sangat jaga makan . NB mudah
complain kalau makanan masin . PANTANG aw .
NB kalau order air kat kedai mesti cakap kurang
manis . pape pun NB rela lagi minum/makan yang tawar .
NB suka sangat minum air suam . Tak layan pun minuman
sejuk ni . Tapi NB sendiri pun kena sedar , NB jaga
part semua ni pun tapi kalau NB masih mandi lambat
pun still datangkan masalah jugak kan ? aiyaaa .
Sengal punya NB . huhhhhh . http://www.cute-smiley.com


P/S : NB dah masuk 1 tahun berapa minggu dah ni
tak demam . Kalau selsama pun jarang sangat .
Sakit tekak tu bole tahan jugak la sebab
cuaca enn panas . Batuk ? Lagi jangan cakap .
Macam tak pernah ada . HAHA
.