Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Sunday, December 4, 2011

SPM dah nak habis . yahoo !




Assalamualaikum W.B.T semua . Apa khabar blogger yang
NB kasihi semua ? Ada sihat ? Ada baik ? Hahh
rindu NB blogging tak ? hehe . okay , ni NB nak mula
cerita ni . huhu .


Harini hari Isnin . Harini takde paper .
NB dah nak habis SPM dah ni . Tinggal lagi 2 paper
je . Paper Ekonomi Asas dan Geografi .
Akan berakhir Khamis ni . Yahooo !
Pejam celik , pejam celik tupp tapp NB
dah besar . Dah nak habis sekolah dahh .
Sedih tu ada jugak nak tinggalkan sekolah .
Tapi NB rasa NB sedih tinggal kawan2 and
cikgu kesayangan je kot . Pakaian sekolah
tu muak dah kot . hehehe .


Perancangan NB untuk masa hadapan .
Hurmm . NB ada perancangan tapi taktahu
lahh jadi ke tak kan . Kalau boleh nak
sambung belajar . suasana belajar baru
mesti nak kan kan ? Ape-ape pun NB berdoa
dapat kecapi apa yang diinginkan .
Korang tolong doakan jugak okay !


Lepas habis SPM ni best lah NB nak
bergiat active balik ke dunia blogging ni .
Korang semua tunggu tau tauuuu .
Sayang korang semua ! :)



P/S : Tak sangka kan dah nak habis
sekolah bagi yang SPM tu ? Dulu rasa macam kecik lagi .
Bila lah nak besar . Now dah pun termakbul .
Cepat masa berjalan . Dunia oh dunia . Kepada yang banyak
lagi subject nak habiskan untuk SPM tu goodluck ye .
Dan yang lain2 , semoga segala urusan anda
dipermudahkan . AMIN~



4 comments:

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

yeyyy.. nak abes spm dah.. hehe


*akak tumpang happy nie..hehe

Kim Hyun Arry said...

owh..adik nina dh hbis spm erk..thniah..hehehe..smoga dpt result yg ok nnti..hurm,,jgn ;mbt smbung stdy k..hehehe..best ahak,,

~Nana BamBam~ said...

oh lega la ek SPM dah nak habis..semoga dapat jawab semua paper..and dapat result semua A :) aminn

NiNaBaNaNa said...

Terima kasih diatas semua yang anda doakan dan wish . sayang anda semua <3