Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Wednesday, August 3, 2011

Tahukah anda ? Lambang bendera zionis ada di semua jenis PC , Laptop



inilah dia lambang bendera zionis . Bagi yang taktahu
haa tengok lah gambar ni . Ini diaaa !

Assalamualaikum . salam sejahtera , salam 1 Malaysia .
Tahukah anda bahawa anda semua sedang menyimpan
sesuatu yang tidak sepatutnya berada di dalam
PC atau Laptop anda ?

Selain sumbangan perokok yang membeli rokok
dan hasil kutipan wang tersebut digunakan
untuk membeli bom dan segala peralatan peperangan bagi
membunuh saudara sesama Islam kita tidak bersalah
di medan perang (luar negara) , secara tidak sedar
kita juga telah ditipu secara habis-habisan
dengan mereka ini selama ini . Bukan sahaja
tentang perihal IILUMINATI sahaja yang kini
telah mengusai dunia secara tidak sedar melalui
aliran fashion dan sebagainya , tetapi
adakah anda tahu bahawa mereka juga SENGAJA
memprogramkan kesemua PC dan Laptop yang kita gunakan
dengan lambang mereka ? Sudah terang lagi bersuluh
mereka ini adalah ZALIM !


NB sendiri pun terkejut tentang hal ni .
Ni pun NB baru lepas nampak dekat status
seseorang di FB yang share kan tentang perihal
ini di status beliau . Jadi , NB pun share lah
jugak dekat blogger ni . Bagi yang dah tahu tu
bagus lah . yang taktahu tu ? Haihh . Entah la -,-


Ada beberapa step untuk korang lihat
dan buang semua gambar tuh . Ikot jeh okay .



Cara mencari/membuang gambar tersebut
1 . Bula laptop atau PC pada Local Disk (C)
2 . Program Files (x86) -> Microsoft Office -> MEDIA -> CAGCAT10
3 . Cari gambar b'nama J0285926 . Korang akan jumpa gambar
lambang bendera Zionis Israel lengkap dgn lilin (sarana ibadah mereka) .



[Forward message]
Rakan-2 ku sekalian dimohon utk membuka laptop atau
PC pada Local Disk (C) Program Files (x86)
-> Microsoft Office -> MEDIA -> CAGCAT10 dan cari
gambar b'nama J0285926. Korang akan jumpa gambar lambang
bendera Zionis Israel lengkap dgn lilin (sarana ibadah mereka) .
Sebaiknya korang delete ! gambar t'sebut ada di
seluruh PC dan Laptop. sebarkan semampunya !


*FORWARD lah message di atas kalau rasa ramai
lagi manusia yang taktahu lebih-lebih lagi
umat Islam kita .




P/S : Just sharing . Jangan pertikaikan ini dengan
mudah . Kalau rasa tak heran , terpulang kepada anda . Tapi
kalau anda sayangkan Islam . Sila ambil perkara
ini sebagai perkara yang seri
ous .



4 comments:

Ajeerah Fareha said...

good info. thanks for sharing. da delete :)

NiNaBaNaNa said...

Ajeerah Fareha : thanks yaw . and great job . yahh welcome . janji
kamu dah delete it :)

Anisa Liyana said...

thankz nina coz beritahu pasal info ni, kalau tak , tak tahu :)

BΛBYDIΣRΛツ said...

Yeaa , sudah delete ! Thanks for this info :)