Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Monday, August 1, 2011

First Ramadhan at school :)



Assalamualaikum , Salam 1 Malaysia , Salam Ramadhan :)
Today best sangat pergi sekolah . Sebab apa ?
SEBAB RAMAI TAK DATANG . HAHA . terasa agak aman .
Budak-budak dekat sekolah pun al maklumlah
macam biasa semua berperangai baik . Iyolah kan
PUASA katanya . Cikgu masuk cakap penat puasa lah
apa lah . Masalah disiplin pun sekaligus berkurangan .
Sungguh memberangsangkan yeahhh . Budak-budak dalam
sekolah pun tak merayap lagi sekitar sekolah .
Ini sesuatu perubahan YANG AMAT MENARIK . hahaha :D



Apa-apa pun , NB amat BANGGA dapat datang sekolah
hairni . HAHA . agak batakkan ? HAHA . takpe .
Memang mula-mula macam protes jugak kan
harini kena sekolah , padahal sekolah lain cuti .
Tapi mengenangkan nak SPM kan kann . So ,
lebih baik datang sekolah . Nak harap study
at rumah ? Study Photoshop , Blogger , Facebook
jeh lebih -,-



*TAMBAHAN !
> Wahai pelajar SMKBC semua . Pada bulan Ramadhan ini ,
aktiviti kokurikulum akan dijalankan seperti biasa . Harap maklum .


P/S : Puasa tak bermakna kena berletih-letihan .
Kita mesti buat macam biasa je time Ramadhan ni
sama macam bulan-bulan yang lain . Sekaligus puasa
dapat menguji KESABARAN dan KETABAHAN kita .
SELAMAT BERPUASA SEMUA UMAT ISLAM ! :)



1 comment:

Nurulhuda said...

slmt berpuasa ye...=)

jempot la singgah blog sy..=)