Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Monday, July 11, 2011

YEAHHH ! Ini yang aku mahukan !




Hoyeahhh . ini lahhh YANG NB PALING MAHUKAN
setakat ni . Dari dulu NB harap NB tak dapat .
ALHAMDULILLAH Allah S.W.T tunaikan nya .
yuhhuuuuuuuuuuuuu !

Opsss sorry . sampai lupa dah ni . Assalamualaikum
kepada anda semua yeahh . salam sejahtera serta
salam 1 Malaysia .

okayy , habis sudah cerita tentang NB . Kali ni
NB nak cerita PASAL KAWAN LAIN PULAK . LOL :p




Ahli KRS Tingkatan 5 SMK Bukit Changgang
Saya , Nur Amanina a.k.a NiNaBaNaNa (NB) ingin mengumumkan bahawa , di pagi buta yang
mulia ini pada hari Selasa 12 July 2011 iaitu pada pukul
4 hingga 5 pagi , saya selaku SETIAUSAHA KADET REMAJA
SEKOLAH tidak dapat menyertai PLKN yeahh .
UCAPAN TAHNIAH kepada saya yeahh . Dan ucapan TAHNIAH
juga kepada mereka yang dapat . Macam mana tau ? dah
kata NB setiausaha kan , ape lagi senarai ade dekat NB ,
NB check lah kan . Dalam 36 senarai yang ade dekat NB
(yg berdaftar masa mesyuarat agung pertama sahaja)
iaitu seramai 36 ahli keseluruhannya . Dengan
sukacitanya memaklumkan bahawa 6 orang BERJAYA pergi
ke PLKN . hahaha . syokk kan korang dapat pergi . TAHNIAH yeahh .
HAHAHA ♥



Nur Syafiqah Izzati
Mohd Nazrin Azraf
Noredayu Basri
Khairun Saadah
Nor Marlina
Muhd Roby

(6 orang ahli KRS Tingkatan 5 yang BERJAYA masuk PLKN)


HAHAHAHA !


*gambar siapa yang dapat tak boleh disiarkan
kerana terlalu public dan tak dapat kebenaran lagi .
Harap maklum :)


P/S : Tapi NB tak boleh happay sangat sebab ade kes dulu
orang check mula-mula tak dapat , then panggilan lain
rupanya dapat . Jadi NB PERLU RELAX dulu . HAHAHAHA ♥




8 comments:

♥ adlin roshaida ♥ said...

untung lah tak dapat ((:

shark said...

hoho
congrat
slamat berkhidmat yer pasni

NiNaBaNaNa said...

Adlin Roshaida : HAHA biasalahh :D

Shark : HAHA . congrat kepada diaorang . BUKAN I okay . haha :D

Jasman said...

tahniah...

NiNaBaNaNa said...

Jasman : TAHNIAH sebab tak dapat lah kan :D

BΛBYDIΣRΛツ said...

Haishh , ruginya Nina tak dapat pergi PLKN . PLKN best tau ! Sis dah pergi dah dulu :)

NiNaBaNaNa said...

BabyDiera : HAHA ! kalau Nina malas maaa nak pergi :D

Fathiah Hamim said...

tetba ada orang call tanya " nape cik tak daftar? cik akan kena saman sebab tak hadirkan diri ke plkn" aiyokk!!! :P