Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Monday, July 11, 2011

Lagu baru Mizz Nina . Boleh tahan :)




Assalamualaikum korang semua . Haaa ,
ape khabar semua ? Sihat ? hoho . Actually
dari haritu dah nak update pasal ni , tapi
bari ni berkesempatan nak update . Busy
yang amat sangat . So , kena ada jadual lah
kan nak arrange mana dulu patut di update .

Haa , korang semua dahh dengar lagu baru
dari penyanyi INTERNATIONAL kita iaitu
Mizz Nina . Lagu baru dia kali ni bersama
dengan Florida . WALAWEYYHHH ! hebat gilaaa tau :D



Ragam manusia
Tapi tu lahh kan . Ape jadi pun
"SETIAP ORANG , PENDAPAT LAIN-LAIN" .
ade yang kritik Mizz Nina ni bagai nak
rak lah ape lahh dekat video clip dia
yang lama dulu "What you waiting for"
tu dulu . Entah lahh . Orang Malaysia ni
memang ramai suka judge orang tak tentu pasal
kan . tapi diri sendiri bukan betul sangat kan .



setakat ni video clip belum keluar lagi ,
tapi lagu tu dah ade lah kan yang menguploadnya
dekat youtube . Kalau bab video tu , tunggu nanti
lah ehh , bila Mizz Nina dah buat video nanti
korang check2 lah yooo . alang2 ni NB nak ucapkan
Selamat Pengantin Baru lah yeah kepada Mizz Nina
sebab baru2 ni dah jadi hak milak Noh Hujan tu .
Semoga bahagia selamanya :)


Mizz Nina ft Florida-Take Over



*bukan kerana nama kami sama , NB nak
promote2 dia and minat dia okay . Ni
sebagai suggestion jeh okay :p



P/S : Terpulang lah kepada korang nak menilai
macam mana . Up to all of you okay .
Tapi yang paling berkuasa untuk menilai
HANYA ALLAH S.W.T :)


No comments: