Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Monday, July 18, 2011

Ending cerita 'Juvana' TERBAIKK !


Assalamualaikum w.b.t . Salam sejahtera serta salam 1 Malaysia .
Salam readers sekali yeaa . Yeaahh . Oh yeah , siapa peminat
cerita Juvana dekat sini ? wohooo . Kalau korang ada
minat yang sama macam NB , mai baca post NB tentang
Juvana ni .





Pendapat tentang cerita Juvana
Ending Juvana memang TERBAIK . siapa sangka dulu orang
semua dok sibuk cakap Juvana harus dihentikan kerana
menggalakkan pukul/buli antara pelajar boleh dapat
feedback yang baik dari semua orang sekarang ni
sebab ending dia memang dah TERNYATA bagi pengajaran .
huhu . smart kan ? Tapi satu jeh comment dari NB .
NB ni bukanlah baik sangat tapi NB pelik , cikgu Zakiah
yang muda lagi pakai tudung patut keh salam dengan
Daim masa dia nak keluar dari sekolah Juvana tu
pada last ending . Rasa macam tak patut kann ?
Haih pape jeh lahh . Janji ending ade pengajaran .
Ape sahaja perbuatan jahat akan dibalas dengan kejahatan !



Ni antara gambar LiveChat yang Nina nak share
sikit dekat sini yeahh . huhu .






(Focus dekat BOTAK a.k.a Johan Asari okayyy ! :D)

*semua yang NB cakap dekat atas tu pendapat NB okay !
Bukan pendapat korang . Lain orang lain pendapat kan .
Ada orang cakap Juvana best , ada cakap entah pape
lahh and whatever else . Tapi biarlah ape orang nak
cakap . Yang penting , dekat Twitter MEMANG HOT
semua dok beri feedback yang baik pasal cerita Juvana
dari yang bagi feedback teruk . So ? ape lagi ?
Boleh lawan debat dengan saya ? LOL


Okay , NB mengaku !! NB minat betul dengan
Botak a.k.a Johan Asari . hihihi . Dia tu sebenarnya
cute bila ada rambut . Muka macam ada 'Nur' .
iyollahh . budak belajar dekat Universiti Islam
yang dah hafal 2 juzuk Al-Quran and pernah jadi
budak tahfiz kann kann . Boleh lah cakap kann .
Hihihi . (jeles my bf puji lebih ni) hihihi ♥


P/S : Serious , sampai sekarang ni haa TERUJA dengan
cerita Juvana ni . yyeeeehaaaa ♥




13 comments:

Nurul Sharmila said...

best kan ceta neh.. ending dye mmg xjangka lakan.. sebaik2 cikgu, atlast jd jahat jugak.. yg jahat kta tgk mula2, rupanya baik.. :) bestlaa..

laskar pelangi said...

yeahhhhh! tadi pun usha kat wc ngan daim n botak..daim comel =)

beLLa said...

sokong jugak! mmg terbaiklah ending dia. at least ada gak pengajarannya. kalau tak,semua nak jahat. budak2 jaat, cikgu pun jaat. payahla kan ;p

NiNaBaNaNa said...

Nurul Sharmila : HAHA ! betul tu . tulahh dia pengajaran yang baikpunyaaa :D

Laskar pelangi : HAHA ! jyeahh . tapi Botak lagi cute lahh . hhihihi

Bella : Hurmm betul tu . semua nak jahat , ape pun tak boleh . nasib
ending mengubahnya :D

Aida Omar said...

tapi serius ending cite juvana nie mmg terbaik..cuma ada gak satu2 part yg mendukacitakan..tapi xpe cite dia best..hehe..

shida'R said...

shida xfollow sgt la cerita nih NB tp tgk jap2 ade la..biasa cerita cmtuh mmg penuh dgn pgajran dan teladan kan..hihi ^_^

yasmine danny said...

botak tu mang ensem bila ade rambut~~ ^^
x sabar YD nak tgk dye blakon mana2 cerita yg memerlukan dye BERAMBUT~~

NiNaBaNaNa said...

Aida Omar : HAHA ! aah ade lah part2 mendukacitakan . mesti ade punya .
Nothing perfect . hee :D

NiNaBaNaNa said...

Shida'R : Hohh lahh kenapa lahh nak follow . best tau . NB ni bukan layan sangat pun cerita dalam TV . tapi
Juvana ni taktahu lah . kenapa lahh best sangattttt

NiNaBaNaNa said...

Yasmin Danny : HAHA ! kalau kamu tak sabar untuk tunggu Botak berlakon ade rambut , NB lagi lahhh tak sabar :D

ZouL said...
This comment has been removed by a blog administrator.
NiNaBaNaNa said...

ZouL : Lawak-lawak pun ayat tu bagus jugak walau dia dalam tempat budak2 Juvana . sebab dia sorang jeh berbudi bahasa . itu pasal last2 dia layak jadi guru :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

ending mmg best lah . dan tak terjangka .

best best :)