Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Sunday, July 10, 2011

1st Anniversary giveaway Dunia sebenar Shida



Heyyooo anda-anda semua . Semalam , punya semalam lagi kot
Nina kena tag untuk join GA ni . hohh . okay . Actually
nak SPM ni Nina banyak kena tag pun banyak kali Nina
tolak kan . Tapi kali ni taktahu lah dapat 'NUR' ,
'HIDAYAH' untuk join GA ni . haha
(statement paling tak boleh blah) .
thanks tau sebab tag NB yeah wahai
Cik Messy okay malas nak
berceloteh panjang lebar lagi .
Here we go :-

>
>
>
>



Pendapat tentang blog Cik Shida
Assalamualaikum wahai Cik Shida . Simple comment/pendapat
jeh NB mampu bagi . Blog Cik Shida memang lengkap ,
cukup package . Nice , sedap mata memandang , kemas ,
pada , tepat , bermakna , MENARIK & PENULISAN MANTAP .
Itu sahaja :)




Nak tag :
Apit
Nina Moley
Cik Mira



Blog penganjur : http://duniakushida.blogspot.com/


P/S : Nak comment tentang lain rasanya memang
tak ada sebab saya manusia biasa yang TAK PERFECT :)







4 comments:

Hafizzi Aziz said...

good luck nina!
apit dah lama join..
shida nie sifu Nuffnang apit taw..
hihi..

NiNaBaNaNa said...

lah yeke . buat segan jeh nina tag . hehe malas nye nak tukar dengan org lain :D

shida'R said...

hehe^^ nina tq join GA nih..gudLuck k..pssstt kim slm kat apit =)

NiNaBaNaNa said...

hee welcome cik shida . oraitt . Nina akan sampaikan :D