Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Friday, June 10, 2011

Kesayangan baru -,-



Assalamualaikum blogger dan reader semua .
hah , korang mesti tertanya-tanya kan sekarang
tentang tajuk entry NB ni ? "Kesayangan baru ?" .
OMG ! awhh WHAT ? haha .


Jangan lah pikir lain okay ? NB tak curang dan
tak suka deyh bertukar-tukar boyfie ni macam
orang lain . HAHA . kalau NB kalau ade satu ,
maka satuuu jeh tu tau . wink2 . hee
http://www.cute-smiley.com


Arrr , NB taktahu lah kan , maybe ni HOBI baru NB
sayang and suka DOMO KUN pulak . NB pun taktahu la
macam mana NB boleh suka dekat benda alah ni .
Yang penting asalnya mula-mula NB nak kelainan ,
NB suka sangat dengan pencil case lawa-lawa .
NB tengok orang lain at sekolah NB takde yang
pakai pencil case DOMO , akibat NB ni nak kelainan
NB pun pilih lah jalan untuk dapatkan pencil case
Domo tu . Masa tu jalan dengan bf , so bf tolong belikan .
hehe . Then , tau2 NB snap photo banyak2
dengan benda alah tu . Last2 sekarang bf NB pun bagi
teddy Domo Kun yg sedang2 size dia . Dan baru semalam
NB beli pulak yang size kecik besar tapak tangan .
Awhh , sekarang dah jadi macam hobi , asal ape jeh
benda berkenaan domo samada beg dia ke , keychain dia ke ,
baju dia ke ape semua NB nak miliki KALAU BOLEH DAPAT .
huhu . NB pun taktahu kenapa boleh jadi macam ni . HAHA .


Untuk makluman : (entry ni dikarang pada pukul 5.15 a.m) hehe
http://www.cute-smiley.com

PERHATIAN : promote jap okay , blog saya harini BERWAJAH BARU .
haha . sorry , saya batak kejap . wuhuuu :p


P/S : Kalau dah berminat nak buat macam
mana ye dakk ? Korang suka ? Okay , jom share minat bersama . Korang tak suka ? LANTAK KORANG LAA . Yang penting NB ade . Awak ada ? TAK KAN ? hehe :p




2 comments:

BΛBYDIΣRΛツ said...

Wahh , ini mesti peminat no satu domo-kun kan ? Hehe :P

NiNaBaNaNa said...

Baby Diera : hee , mana ade no satu . biasa2 jeh . tapi kalau nampak Domo confirm naik histeria . hee . minat yang macam mana tu ye ? hee :D