Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Wednesday, June 1, 2011

Ade ape dengan HOTSTUFF ? nak BAJET HOT ?



Assalamualaikum blogger semua . heyooo . GEMPAR tak
dengan tajuk entry ni ? hah ? sorry lah kalau entry
kali ni AGAK PEDAS sikit kan . NB ni suka berterus terang
sebenarnya . NB bukan ape . NB rasa MELUAT lah dengan
orang yang BAJET HOT ni ? HAHA . Ape bagus nye haa korang
bajet2 depan pavillion tu dengan bajet nye diri tu macam
artis lah bagai dan sampai ke Fb korang nak gempar2
gaduh pasal HOT lah ape lah kan ? Orait , alang2 korang
dah buat cerita konon GEMPAR lah kan ? Mai sini NB
GEGAR dan GEMPAR kang korang dengan lebih pedas , tepat ,
hebat , dasyat , auuummm dan kaw2 lagi yeahhh http://www.cute-smiley.com


Haaa , korang tahu kan pasal si FAMOUS AMOS bernama
"Adinda Evans" a.k.a Daten Milano lah ape tu kan ?
HAHA . malas actually NB nak cerita lagi dekat sini .
Iyeelahh kan korang semua dah sibuk cerita benda sama
kan ? Korang semua dah tau kan ? Kalau taktahu , pergi
google sendiri okay . Dah WORLDWIDE . you HOT tau darling .
HAHA .


Haihh , ape seyhh yang korang nak kejarkan dengan HOT
ni semua ah ? TAK DAPAT APE punnn . Bukan bawak
masuk kubur pun . Iyolah , NB cakap ni bukan bermakna
NB ni baik . NB tak lah baik pun kan , tapi agak2
laaa . benda macam tuh "PUBLIC" lahh . Cerita at blog
benda macam tu semua . Dah alang2 hot , LAGI HOT sekarang .
AMACAM ? puas ? hoho . INGAT yeaa , jaga kain kapan anda
sendiri lah yea . Takpayah nak heboh2 kecoh dekat
Facebook yang public tu ? Tengok ? NB yang STALKER dan
suka siasat dan perhatikan orang punya perangai dekat
FB ni pun sama dah kenal macam2 kes dan dah kenal
sangat dah muka korang , photo korang & nama korang
dekat FB tu tau . PUNYA HOTTT lah katakan .


Ape-ape pun marilah sama-sama kita doakan mereka
agar cepat sedar cepat2 yeaa dan berhenti lah
berangan jadi Hot . huhu =.=


* Tak payah nak jadi HOT, Sebab neraka lagi HOT .
Lu jaga kain kapan lu sendiri okay . Lu langsi ,
lu mati . Ade aku kesah entry aku agak PEDAS ?
Baru kena gegar sikit dah nak bagi tahu mak ?
HOT jenis ape ni , hok cakap ngate sikit dah jerik
serupe pondae (diubah dari cerita "KONGSI" haha)
OH terasa ke ? Siapa makan babi terasa haramnya . lalalalala
.http://www.cute-smiley.com



P/S : Ingatlah ye , takde siapa okay yang TERLALU
BAGUS dalam dunia ni . NOBODY'S PERFECT . So ,
kita takpayah lah bajet2 hot . Kita ni sama jeh
hanya makhluk ciptaan Allah S.W.T yang serba
kekurangan . Hanya Allah S.W.T yang Maha Berkuasa :)



3 comments:

nina moleyy said...

haha..lagi2 cter psl minah ni..mmg dia famous gila la sekarang kn..haha..dia ingt dia HOT sgt la tu..desperate sgt nk famaous smpai bg tahu kt public..haha xD

niena witwit said...

haha . .
excted gile nk bce ntry nieh . .nk fmous sgt abis bg thu kt sumer ! hahahaha !

NiNaBaNaNa said...

Nina Moley : HAHA ! kan dah HOT sampai jadi macam ni . Kan HOT tudan jadikan dia SUSAH . HAHA !

Niena Witwit : hoho . tau takpe . SOKONG ANDA :)