Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Wednesday, May 4, 2011

400th Follower !

Assalamualaikum dan hello blogger semua .
haaa harini NB bersedih tapi NB happy
sebab bila bukak blog jeh mesti tak lari dari
senyum . NB bersyukur sangat ada korang semua
yang paham NB dan sanggup singgah blog NB yang
buruk ni . NB dulu start blogging ni pun selalu
pikir ade ke orang nak follow blog NB ni ?
Tau2 sekarang dah 400 follower . (tak banyak pun
macam korang punye) . haaa , NB nak bagi award lah
kan atas kesempatan ni . Tanpa buang masa , ucapan
TAHNIAH kepada Syafiq Salim
kerana sudah jadi follower yang ke 400 .

Sorry lah kalau tak suka gambar award ni .
almaklumlah . NB baru balik sekolah . banyak lagi
benda nak buat . tergesa-gesa dah ni . huhu








So , dikesempatan Nina nak buat survey sikit .
KAcang jeh . buat satu entry dengan menggunakan
Photo ni , dan tuliskan serba sedikit tentang
kkisah blogging anda dan pendapat tentang blog
NiNaBaNaNa's Life . senang kan ? HAHA .
sayangg kamu semua yang FOLLOW blog Nina .
mmmmmuuuuaahhhhh http://www.cute-smiley.com






P/S : Dengan ini Nina ucapkan Selamat Berblogging dan
semoga kita semua dapat blogging dan terus maju !
Semoga kita dapat sama-sama blogwalking dan tidak
melupakan antara satu sama lain yeahh :)




2 comments:

mizzCloudy said...

askom hai cantik blog

Cyrano said...

Assalamualaikum, Saudari Nina.
Saya terpandang komen saudari di dalam blog "ini yang aku rasa" pada 8 April 2011, jam 7.45 pagi.
Nama saya, Mohd. Hisham Talib, Head of Halal Department of Ayam Brand. Sukacita saya nyatakan di sini bahawa cerita tentang sardin di campur daging katak tersebut adalah palsu dan berniat jahat. Di Ayam Brand, kami mempunyai Halal Committee yang sentiasa menjaga kesucian produk-produk Ayam Brand dari mula penerimaan bahan mentah sehinggalah ke bahagian penyerahan (distribution) produk akhir untuk pengguna. Insyaallah, produk Ayam Brand adalah HALAL dan tiada bahan-bahan yang shubahah ataupun Haram.
Sekiranya terdapat sebarang kemusykilan, bolehlah menghubungi saya di:
014-2386611 atau emel: halaldepartment@ayambrand.com.my atau, halal@sfifood.com.my
Sekian terimakasih.