Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Thursday, April 28, 2011

Suka Duka . .



Assamualaikum para Blogger semua ! NB rindu sangat2
dekat blogger2 semua expecially yang rajin blogwalking
at blog NB ni . huhuhu .


Tapi , dalam happy2 pun dapat update blog ni , NB
sedikit sedih lah mengenangkan hal lama . Entah macam
mana lah NB boleh terkenang-kenang hal lama pulak ni .
NB rasa kan , manusia ni memang mudah sangat kan berubah ?
Korang setuju takk ? Manusia ni pandai berjanji dan berkata
yang manis-manis je , tapi da lama-lama kawan makan kawan ,
lupa janji dan segala bagai yang lain lahh . tapi lantak
lah diaorang kan . Biar Allah yang membalasnya .
Takpe2 . biarlah diaorang tu kan . kann . asalkan
ada para blogger yang sentiasa sokong NB ,
NB SAYANG KORANG SEMUA LAHH ! http://www.cute-smiley.com


ingatlah ye , berkawan biar lah selamanya .
jangan putuskan hubungan berkawan hanya kerana
untuk mementingkan diri sendiri dan mengikutkan
perasaan sendiri . Kalau benar lah anda benar2
bernama SAHABAT , anda tidak akan begini kan ?
Saya tak kisah lah anda tu nak pikir ape ,
janji hanya Allah saja tau betapa masih sayangnye
saya kepada anda sahabat ! :)






P/S : Kalau rasa bersalah , rasa tak bersalah sekali pun ,
ingatlah aku tak akan pernah marah kalau kau nak
tegur aku . Aku mesti akan balas balik teguran kau dan senyum .
Tapi kalau kau terserempak dengan aku & still wat bodo ,
aku pun buat perkara sama :)



No comments: