Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Friday, April 8, 2011

Nina KEMBALI !



Assalamualaikum blogger2 semua ! yeeehhaaa .
sudhaa lama saya tidak berblogging disini yeahhh .
yuuuhuuu ! seronok nye ah dapat online ni .
dah lah almost 3 weeks gitu tak online .
RINDU sangat2 awww (nampk bebenor menipu nye) .
HAHA . bayangkan ah , blog ni jadi belacan
mcm hape2 entah tanpa update . haihh , buat
SEGAN jeh . NB mintak maaf la ye banyak2
kepada sesiapa yang terasa blog Nina ni amat
membosankan dalam beberapa minggu lepas . .
huhuhu . Sepanjang tak berblogging ni , macam
biasa la . . banyak lah suka duka dan pahit
menjelma dalam hidup ni . whatever la . nanti
kita story mory yeahh . Ape-ape pun , selamat
berblogging yeah kawan-kawan
semua :)




P/S : Doa2 kan lahh NB dapat online and blogging
selalu http://www.cute-smiley.com


2 comments:

nub said...

hy nina. leh kenalan? haha

NiNaBaNaNa said...

isk bro nub niii . tak kn lah 3 minggu nina mghilang smpai lupe kot na minx kenal lagi . gggrrr

HAHAHA !