Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Friday, April 15, 2011

All Blogger should know this . .



Assalamualaikum W.B.T . Salam sejahtera ,
Salam 1 Malaysia . okay , ni entry
adalah pesanan buat semua Blogger .

Ni , NB nak pesan , kalau NB tak update
pape entry dekat blog NB ni selama beberapa
hari itu tandanya NB busy study at sekolah
walaupun NB dah sahkan diri NB dah jadi FULL TIME
Blogger , NB kena ingat jugak untuk tumpukan
dekat pelajaran kan .

Haa , lagi satu , walau ape jadi sekalipun ,
NB akan usaha sebaik mungkin untuk blogwalking
balik dekat blog-blog korang walaupun lambat .
Tapi NB mintak jasa baik semua Blogger supaya
kalau korang tu dah blogwalking dekat NB punya
blog ni tolong lah tinggalkan jejak dekat "Shoutmix" .
Bukan ape , senang NB nak balas kunjungan balik .
Tapi letak link tu pastikan biar yang betul . Lagi2
kalau nak NB follow balik biar lah letak link yang
betul eh .

Haaa , lagi satu kepada pengguna Blogger yang
tak gunakan shoutmix yang macam NB pakai tu ,
mungkin korang letak shoutmix korang tu at
atas sekali , bawah dan mungkin tersorok
sikit . NB pesan ah ni , NB memang akan usaha
kaw2 dok carik shoutmix korang tu , tapi korang
semua paham lah kan NB ni kurang sabar sikit .
Kalau NB tak jumpa NB malas nak type pape .
hehehee .


So , itu je la kot yang NB nak katakan at sini ,
hehehe . okay bye http://www.cute-smiley.com



P/S : NB hargai sangat-sangat kepada
siapa yang blogwalking dekat blog NB ni .
NB akan cuba sedaya upaya untuk balas
kunjungan korang :)



2 comments:

loveta hady said...

blogwalking here.. selamat berstudy di skolah. visit me back if you like. tankiyuuu. =)

NiNaBaNaNa said...

heee thanks yeah . yaww i will visit yours back :)