Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Wednesday, March 16, 2011

WAHH , tak sabar nyeee !




Assalamualaikum w.b.t blogger semua !
Salam sejahtera serta Salam 1 Malaysia !

http://www.cute-smiley.com

hoyeahhh . Nina sedikit Happy lah harini
walaupun rasa macam stress dengan macam-macam
perkara . Tapi kan , Nina akan lupakan segalanya . .

sebab . . . .


SEBAB esok 17 March adalah birthday my boy . .
ouchh . dah lama dah tunggu2 . Memang lah kitaorang
jauh berbibu batu sebab Nina duduk Banting/Sepang
dia pulak duduk Melaka . Cuma yang seronok nye kan ,
malam ni lah yang akan membuatkan Nina akan contact
dengan dia . Nina harap2 lah dia ada masa untung
diluangkan untuk talk dengan Nina .
Nina RINDU DIA SANGAT-SANGAT aww . Dah la kitaorang
ni jauh kan , then tak contact berminggu-minggu
pulak ni . Dia penat , busy kerja semua . Nina pulak
busy sekolah semua kan . Masalah pun ape semua
melanda , so bila lagi la kan nak happy2 dengan dia ?
huhh .


Ehh . today dah hari Rabu dah . Photo hari Isnin
still tak upload lagi . Adess . Bila lah diaorang nak
upload photo "Birthday party prank" Nurazirah Safarin
nii . hehe . Kalau dah upload baru lah boleh Nina
share sikit photo gila kitaorang waktu tu
dengan tepung kat muka masing2 , memang tak boleh
blaaa . HAHAHA . Tapi masalahnya sekarang diaorang
semua boleh upload siang je . Diaorang semua free
waktu siang je kan . macam mana lahh nak upload ni .
Dah la Facebook tu SLOW gilaa kalau time siang .
Nak suruh diaorang upload pagi buta karang diaorang
taknak pulakk . aiyarrkkk . ape-ape pun , sabar je laa .


Cuti-cuti ni kan , mentang2 lah baru
habis Ujian Bulanan , bukan main lorhh Nina berehat .
Sampaikan lupa semua kerja sekolah cikgu bagi . Ape kena
buat pun dah lupa . Masalah-masalah . . HAHAHAHA !
(tak sedorr diri na SPM) kahh3


P/S : ape sahaja yang berlaku kan , Nina tetap nak jadi
orang yang pertama wish my prince charming tu punya
birthday . Sebab ape tau , sebab Nina tau kitaorang
jauh sangat , so susah nak jumpa . Jadi , Nina tetap
nak bahagia kan diri kitaorang masing2 walau kitaorang
berjauhan http://www.cute-smiley.com




If I could reach up and hold a star for
every time you made me smile ,
I would have the whole
night sky in the palm of my hand





No comments: