Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Thursday, March 10, 2011

STRESS !



Assalamualaikum blogger2 semua .
Nina betul-betul tak ada idea ni . Yelah kan , dah la blur gila
nii . Hurmm . Ni pun menaip tengah pagi buta . Tak boleh tidur
kot memikirkan exam math jap nanti dalam beberapa jam lagi .
Bayangkan lah , Nina dah lah math kureng . Tak suka pulak tu
sejak lahir lagi . ggggrrrr . yang tambah lagi bengang tu
kan , dah la baru UB . Tapi bukan keluar setakat chapter 1 and 2 ,
tapi ada tingkatan 4 sikit . arghhh ! Yang baru blajar pun dah
lupa , inikan yang lama2 . MEMANG TAKKK LAAAA .
Wahai paper exam ? kenapa kau harus buat aku macam ni ha !
aiyarrkkk . nasib la Nina ni masih ade family , boy
dan adek2 angkat yang sentiasa bagi support dan happy kan
Nina disaat stress ni . huhh . lagi2 adek ewon tu yang
habis2 buat Nina gelak . HAHA memang gila kepala hotak
terus tak stress . hahaha . tapi apeapepunn . untuk
exam esok , AKU TETAP STRESS ! huhhhh !
STRESS betul lahhh ! erghhhhhhhh ! (menggelabah)http://www.cute-smiley.com



P/S : Hopefully dapat jawab and mengingati semua nya .
AMIN~


No comments: