Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Monday, March 7, 2011

"Saya nak join bloglist Nelly The Strange"

Assalamualaikum .
hohoho . blogger2 semua nak tahu takk . Baru-baru Nina
log in blogger ni kan , Nina nampak la ade new post .
Nina sangat tertarik la nampak ade blogger
yang post entry dengan gambar emily ni . Nina dah
la peminat emily . Then , baca punya baca . opocott
mak aih . Link blog Nina ada lahh . Saje2 la gedik2
check shoutmix . Memang dia ada inform dia tag Nina .
hehe . dari Nina tak tahu nak buat ape sangat .
Memang bagus la kena tag . Anyway , THANK YOU SO MUCH
Cik Pizahpijah :D

Okay , ni semua berkaitan dengan banner dekat bawah ni .
Bukan Emily The Strange yaww . tapi , Nelly The strange .
Nina agak berminat untuk join Bloglist ni . so Nina pun join .
Korang pulak ? adakah anda berminat ?

Kalau minat ? BOLEHHHH ! jom laaa :)



Tapi . . . !!
macam biasa okay . ade syaratnye . .
So easy and simple . Kacang je . .
Ikot step2 mudah ni aje okay .



1. Just copy banner dekat atas ni dan link kan ke
ENTRY INI YEAHH

2. Buat entry bertajuk "Saya nak join bloglist Nelly The strange"

3. Korang yang tak follow dia . Kalau nak join . Mesti follow tau !

4. Pilih nak masuk kategori mana . samada > OTAI , SEMPOI or COOL .

5. Tinggalkan link entry anda ke ENTRY INI AWW . senang lah sikit dia nak menjengah ke blog korang balik
dan baca entry korang .

6. Tarikh tutup penyertaan ni , 29 MARCH 2011

7. Tag 3 blogger



huhh amacam korangg ? senang je kan ? haa .
sekarang tiba masa untuk Nina pilih kategori .
of course laa . mengikot bak kata adik angkat Nina .
"Hidup mesti SEMPOI" . .

Jadi Nina pilih kategori "SEMPOI"



I wanna tag :
http://princessmieril.blogspot.com/
http://blogger-atyqa.blogspot.com/
http://www.suzie284.com/



2 comments:

nelly said...

Terima kasih sudi join ..
=)

NotY taPi SkemA said...

hehhehee..nampaknyer saya x silap pilih org utk ditag..:-)

mybe ader Instinct yg sme kot sis...