Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Monday, March 7, 2011

Hari yang buatkan aku gabra . .



Assalamualaikum semua blogger . .
Selamat sejahtera dan salam 1 Malaysia . .

HARI YANG BUATKAN AKU GABRA !

huhh . kenapa yeah dengan harini ? awhh .
please laa . Actually Nina nak gabra pasal
today nak exam science . memang la kan half day
free tanpa exam . Tapi after recess and blablabla
sampai la pukul 12 baru lah start exam kan .
Tapi yang agak geram ni . Pagi-pagi Nina dah sedikit
gabra . ohh mengapakahhh ? hahh . Gabra sebab
pagi2 dah ada sport check . huhh ? PELU KE AKU GABRA ?
Tak la gabra mana . Tak de buat salah punnn . Tapi
gabra sikit kalau key chain dekat beg tu kena
rampas . Iyelah , selama ni kena rampas enn .
Sedangkan key chain bear pun kena rampas , inikan
key chain loceng besar kesayangan Nina tu . Memang
kaw2 la kena kan . hehehehehe . Then lagi pulak , gunting
kalau tajam pun nak dirampasnye .
aiyaa . nasib tak ada ape masalah . . .

Huhh KORANGGGG ! korang nak tahu . today kena raba lah
dengan cikgu . Tapi cikgu girl lahh . Nak check ade
sorok handphone ke ape ke kan . Tapi . . boy tak kena
pun mcm tu . haishh tak adil betul . .laki pun bole
ape buat sport check mcm tu jugak . tapi sedia maklum
laa . cikgu laki la check kan . wekk :p
paling best kan . . ade salah sorang kawan Nina ,
stokin dia terus kena cabut . aduhh . kesian nye
mereka2 yang kena . .

Haa . korang tau tak , budak yang serah diri bagi
liquid , mak aihhh . . sebeban tau tak liquid nye .
Macam boleh jual balik tau takk . fuhh .
Kalau dah kena rampas ape yea diaorang buat ? huhu .
Lantak laa . janji Nina tak bawak barang mcm tu . .
CUMAAA ! nama Nina kena tulis la tadi sebab pakai
serkop separuh . . aiyaa . Tapi ada budak lain
terlepas ape . Nama diaorang tak kena punn . Nama Nina
jugakk kena . haiyaa .

For last . . Nina amat gabra time last tadi la .
Exam Science paper tak sempat jawab . bahagian subjektif
yg belakang2 . BAYANGKAN ! betapa BENGANG nye diri ini . .
1 hour . . aduh tak cukup la . . tapi Nina pun satu . .
yang salahnya Nina pergi dok pikir lama2 sangat .
mana tak nye . aduhyaii ! jahanam lah markah science
aku macam ni ! ggggggrrrrrrrrrrrrrr !http://www.cute-smiley.com

dah la Nina tak suka science . haha .
takpe2 , esok mesti bersemangat sebab paper BM
dan English . macam ni baru lah fav ! Minat
bahasa2 ni kot :D




P/S : Takpe la kann . secara kesimpulan nye , ini lahh
detik2 waktu yang agak indah . Detik ni akan jadi manis
bila dah keluar sekolah nanti . Yang pasti detik ni hanya
sekali . . Tak akan berulang lagi . http://www.cute-smiley.com


No comments: