Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Sunday, March 20, 2011

Eyhh , esok sekolah la . . .



Assalamualaikum blogger semua . HAHA . ehh siapa
masih bersekolah lagi ni ? ANGKAT KENING TINGGI2 !!
HAHAHA ! eyhhhh eyhhh , mak cik Nina ni sudah lupa sudaa
esok sekolah . baru ingat ni , ni laa baru dok gedik2
nak update blog cerita pasal sekolah esok . huhu .
memang lahh macam biasa sedikit mengeluhkan dengar
pasal sekolah . Tapi , HAPPY ada pulak ni sebab bila
pikir2 kan balik , BOSAN AMAT SANGAT time cuti tak
jumpe kawan2 sangat . haihhh . Tapi jangan lah salah
paham , Nina pergi sekolah selama ni bukanlah untuk
jumpa kawan semata-mata , tapi nak tuntut ilmu jugak .
Kira macam 2 dalam 1 gituu lahh . huhuhu . ehh , ehh .
udah-udah , Nina nak gosok baju sekolah ni , takmau
ngarot2 banyak2 deyhh . hehe . okay byebye semua .
Mana2 blogger yang berskeolah tu ,
SELAMAT BERSEKOLAH lahh ye . . .



BERMULAH KENAKALAN KU DISEKOLAH ESOK .
HAHA http://www.cute-smiley.com





P/S : Macam biasa laa , kembali BUSY balik . huhhh .
Start lah aktiviti berkawad kaki petang2 dan tak dapat
lah blogwalking dan jana pendapat nuffnang . hehe :p
HAHAHAHA !


2 comments:

nelly said...

Nelly sudah habis sekola ~

aleen aiden said...

haishhh,rindu pulak taim skola dbuatnye.taim blaja kat ipt ngn kat skola serius xsama.xfun mcm kat skola!hu3