Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Thursday, March 17, 2011

ATTENTION ! Everything NEW about me !



Assalamualaikum , salam sejahtera serta salam 1 Malaysia .
pada hari ini , Nina nak buat satu perubahan dan perasmian .
Haaaa , mengapa dan kenapa ye ? Agak-agak korang ape ?
Hahh okay mcm ni , . . . Nina nak buat perubahan dari
segi diri . Mulai hari ini , Nina berjanji tak akan pening2
nak pikir pasal orang-orang yang dah buat Nina sakit hati ,
kecewakan Nina . Nina mesti teruskan hidup Nina seperti
biasa untuk mencapai kejayaan . Mulai detik ni , jangan
tanya kenapa Nina buat perubahan ni tau . Nina nak
lupakan segala yang tak patut tu . HAHAHAHA !
Nina banyak kenangan dekat Facebook tu yang
membuatkan Nina RAMAI kenal dengan manusia2 yang
BAIK2 sangat tu yang sampai dah RAPAT kan dengan
Nina , tapi semua last2 berubah jadi ape entah .
So , lebih baik Nina blogging dan setakat
bertegur biasa-biasa je dengan orang2 dekat sini .
Biarlah Nina yang peramah ni jadi macam lain
sekarang . Sebab "BUAT BAIK BERPADA-PADA , BUAT
JAHAT JANGAN SEKALI" . Saya nak lupakan semua
kenangan saya dekat Facebook , KALAU BOLEH .
Okay . Bukan tu sahaja !! Nak tauu lagi ? okay
Nina bagi tahu lagi ni . Baca lah perubahan
yang Nina akan lakukan dekat bawah ni ye http://www.cute-smiley.com




Mulai hari ini , NiNaBaNaNa
dengan RASMI nya akan menjadi FULL TIME blogger dan
Twitter . Bukan lagi macam dulu-dulu sekadar
part time blogger sahaja . Disebabkan Facebook
kini slow , sampai tak boleh load langsung dan
apa-apa sahaja la kan , Nina kini beralih kepada
Twitter dan Formspring . Sebarang pertanyaan
yang terlalu banyak , tanya sahaja dekat Formspring
okay . Nina bukan lagi part time Blogger , kini
FULL TIME Blogger dan akan mengutamakan Blog lebih
lagi dari Facebook . Blog sampingan di Tumblr ye .




Korang follow lah Nina ye dekat semua account Nina
ni . . Start my NEW LIFE here . . .

http://www.twitter.com/NiNaBaNaNa94/
http://www.formspring.me/NiNaBaNaNa94
http://ninabanana94.blogspot.com/
http://ninabanana94.tumblr.com/


Facebook ? http://www.facebook.com/NiNaBaNaNa94/ (SAMPINGAN SAHAJA) tengok keadaan .
kalau agak parah , update pun jarang2 , online pun
jarang2 . KALAU KEADAAN LAGI PARAH ?
Saya deactive account terus tau . HAHAHA .
pandai2 la jaga hati saya ni . kah3 .
Tapi setakat ni biar sampingan je dulu . Sesuaikan diri
dengan kurangkan guna Facebook :)



*awak berubah , saya pun mahu berubah . .



P/S : Lepas ni , tak ada lagi lah Nina nak
akses FB dulu . Lepas ni , Blogger , Twitter ,
Tumblr , Formpspring la dulu . Facebook biar sampingan .
ABAIKAN terus pun tak apa . HAHAHA http://www.cute-smiley.com






No comments: