Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Wednesday, February 2, 2011

Nina nak jadi . .



Nina nak jadi . . .

Nina nak jadi seorang yang tak berpura-pura happy
walau hakikat tengah sedih .

Nina nak jadi seorang yang tidak terlalu
memikirkan orang lain atau masalah sampai Nina
migrain macam ni http://www.cute-smiley.com

Nina nak jadi seorang yang tidak TERLALU MENGHARGAI kawan
sampaikan diaorang boleh pijak kepala Nina .
Dekat Nina time senang , time susah ? Buat dek jeh .

Perkara ni betul-betul buat Nina rasa kecewa yang
teramat lahhh sangat +______+

Nina nak jadi seorang kawan yang terbaik buat
semua orang ketika susah dan senang .

NINA NAK KAWAN YANG SUSAH SENANG BERSAMA . . !!!

macam . . . . adalah sorang ni . Tapi , . . . .
keadaan kurang mengizinkan . hurmmmmm .
Biar lah hanya Allah dan saya jeh yang tahu siapa
orang tu ye . Dia memang kawan yang SANGAT BAIK :)

Aku betul2 harap kau baca ni weyh . Aku betul2 harap
kau sedar ni weyh . AKU SAYANG SEMUA KAWAN AKU okay .
expecially kawan aku yang ada sorang ni yang takpernah
sakiti hati aku . SAYANG KAU WEYH !

walau Nina nak macam yang dekat atas tu kan , tapi kan
Nina tak sampai hati nak macam tu . . sebab . .
APE PUN JADI , walau korang suka buat cerita tentang Nina ,
bila time Nina susah lupa Nina ke ape ke , Nina tetap
sayang korang tau tak . SEMUA KAWAN NINA aww .
Nina tetap akan jadi Nina yang memikirkan orang , hargai
kawan melampau2 sampai orang pijak kepala Nina pun biarlah .
Walaupun Nina ni panas baran , dengan kawan . .
Nina sanggup sabar . sebab ape tau ? sebab Nina sayang korang
sangat2 . . .http://www.cute-smiley.com


P/S : I love all of my friend even they not appreciate
me as their friends at all . There's only one THE BEST
FRIEND of mine . Let only God and me who know it .
Friends always there for you when you happy , but
when you sad , they might ignore you easily .


4 comments:

Miza Yusof said...

salam. hai Nina :)

pasal pertanyaan awak tentang nuffnang tu. itu iklan CPA berdasarkan cost per action :) baru diperkenalkan oleh nuffnang.

apa yang miza tau, kita kena rajin update blog dan maintainkan trafik blog. awak boleh baca dekat sini;


http://www.mizayusof.com/2011/01/nuffnang-apa-itu-campaign-buffered.html


http://www.mizayusof.com/2011/01/nuffnang-video-penerangan-robb-chew.html


lepas tu kalau nak dapatkan BE, awak boleh baca dekat sini;

http://www.ciktom.com/2010/10/apa-itu-buffered-earning-dan-tips-untuk.html

Ini untuk pengetahuan awak. semoga dapat membantu. selebihnya awak boleh google sebab ramai blogger buat entry pasal Nuffnang.

awak boleh terus sent ticket dekat Nuffnang dan tanya kan apa yang awak nak tahu okay :)

NiNaBaNaNa said...

OMG ! thanks for the info yeahh !
Nina akan baca dan fahami
thanks bebanyak <3

Penghulu Pojie said...

wowow...bukan delete post nina. just set kat setting dashboard tu berapa page je dalam 1 mukaa surat.cuba tengok kat bahagian setting

NiNaBaNaNa said...

haha ehh yeke encik pojie ?
thanks lah bagi tahu .
haha kalau tak . . nina dah buat
tadi . nasib tak buat lagi :D