Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Thursday, February 3, 2011

Follow 300 orang blogger !



nilah BUKTI dah follow lebih had . .
view lah kalau tak percaya !

awhhhhh TERUJA nya follow ramai orang ! http://www.cute-smiley.com

OH MY GOLD ! korang
percaya tak yang nina dah follow orang seramai 300 orang blogger ?
Tak sangka , follow dan follow balik last2 jadi banyak macam ni
sampai LIMIT dah ? aiyarrkkk tention betul . . http://www.cute-smiley.com

Hohh . betul2 tak sangka lah dah follow
sebegini ramai orang . ehh tapi . . . JAPPP !
Follower Nina baru 248 kan sekarang ni ? haishh .
aisemen . Ini bermakna ada lah yang tak follow Nina balik .
Bukan setakat ada , tapi LEBIH DARIPADA ADA !
jauh jugak yeah beza ? huhh . huhrrmm . Tapi takpe la ,
Nina ikhlas follow korang . Nina suka tengok macam-macam
berita terkini dari korang .

Tapi yang Nina rasa tak sedap hati sangat ni , dah
sampai keluar LIMIT tu waktu Nina follow orang tadi .
aisemen . macam mana ni ? Lepas ni kalau orang follow
Nina dan mintak follow balik tak bolehlah Nina nak
follow balik kan ? Tak kan lah orang lain yang Nina
dah follow dan dah jadi fav Nina tu Nina kena unfollow
pulak .TAK ADIL dan TAK SEDAP HATI lah . . .
Ape mau buat ni ? Blogger2 semua , bagi yang tak
sempat di follow balik Nina mintak ampun yea . Maafkan Nina yea ? http://www.cute-smiley.com



Nina betul2 tak dapat follow korang balik . .




P/S : Nina percaya , kalau korang semua
ikhlas follow Nina , korang tak kan unfollow Nina balik kan ?
Itu pun kalau korang BETUL-BETUL IKHLAS la kan ? huh Terpulang
dekat korang la . hak masing :)
Nina bukan apa , kalau lah dapat follow balik semua orang yang
dah follow Nina , bukankah itu lebih baik ? Tapi ? Apa kan daya . .


2 comments:

nub said...

waa..aiyohh... da smpai limit na...
susa la cmtu kan...

NiNaBaNaNa said...

hurmm yeahh . macam mana ni . . aduhh frust pulak =='