Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Friday, February 4, 2011

Entry khas buat Amiril . .




Assalamualaikum . . holla blogger2 semua !
Haaaa harini bermulanya 5 February 2011 !
Dan mengapa dengan tarikh ini ? YEAHH ! Tarikh ni
menjadi sejarah buat Amiril Athirah .
Yeahh mengapa yea rasa2 ? huh ini kerana hari ini
adalah hari ulang tahun tarikh lahirnya insan yang baik hati
ni ke dunia ni . whoahh baik hati ? YES ! BAIK HATI !
itulah sifat dia . Amiril ni kawan Facebook Nina yang telah
diangkat menjadi BFF atau BESTFRIEND FOREVER Nina !
hoyeahh . walaupun kami tak pernah lagi berjumpa , kami
dah rapat macam dah lama je kenal . Actually Nina rapat
dengan ramai orang . Tapi kalau dekat FB yang paling
rapat of course la dengan Amiril kesayangan ni . .
haa , korang nak tau , Amiril ni umur dia 16 tahun .
Dia muda setahun dari Nina . Walau umur kami berbeza ,
namun itu bukan penghalang yea untuk kami terus berkawan :)




Dengan ini , Nina nak ucapkan HAPPY BIRTHDAY dekat Amiril
yeah ! dibawah ni adalah beberapa wish untuk Amiril . .http://www.cute-smiley.com




1.Semoga panjang umur dan murah rezeki
2.Semoga berjaya dunia akhirat
3.Semoga sentiasa cemerlang dalam pelajaran
4.Semoga kita kawan SELAMA-LAMANYA
5.Semoga kita akan berjumpa satu hari nanti

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



6.SEMOGA CEPAT-CEPAT BERTEMU
DENGAN SUNSHINE AWAK TU
SI FAIZAL TAHIR ! hehe http://www.cute-smiley.com


Happy Birthday to you ,
Happy Birthday to you ,
Happy Birthday to Amiril . . .
HAPPY BIRTHDAY TO YOU ! ~

Allah selamatkan kamu ,
Allah selamatkan kamu ,
Allah selamatkan Amiril . . .
ALLAH SELAMATKAN KAMU ! ~

"Ya Allah , dengan sesiapa sahaja aku berhubungan ,
selamatkanlah hubungan kami dan berikanlah kami
kebahagian sebagai saudara sesama Islam ini agar
sentiasa bertegur sapa dan saling mengeratkan hubungan
silaturahim agar hamba-hamba mu ini dapat hidup dalam
keadaan aman dan harmoni . Selamatkan lah juga semua
umat Islam dan semua kenalan-kenalan ku agar mereka
sentiasa hidup aman sejahtera"
Amin . . amin yarabbal alamin . .~

okay lah itu sahaja yang bermain difikiran dan sudah pun
diluahkan . harap2 tak ada yang kurang . Al maklumlah . .
tulis entry ni pukul 3.20 a.m . Itu pasal blur je kan .
HAHA . diharapkan tuan punya badan yang sambut birthday
ni suka la kan dengan entry Nina yang tak seberapa ni .
daa . ILY http://www.cute-smiley.com



P/S : ♥A friend is someone who reaches out for your hand . . .
and touches your heart♥


3 comments:

nub said...

selamat besday jgak. haha nyebok skett

NiNaBaNaNa said...

haahaha takpe sibuk2 pun bagus . .
boleh tambah kan comment kan ?
HAHAHA :D

Princess Mieril said...

hye hye awak,,, sayang saya,,, BFF saya,,!!!!!
terima kasih sesangat2 lah untuk entry ni.. hehehe..
i rasa entry you ni is better daripada yg i buat untuk u tu.. hehehe.. *x yah lah cakap pasal Faizal Tahir*. malu derrrr... hehehe.. okay lah.. last but not least.. THANK YOU SO MUCH AND I LOVE YOU!!!!