Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Saturday, February 5, 2011

BEREHAT !



GOODBYE untuk sementara waktu .
BEREHAT japp :D

Mungkin dalam minggu ni Nina akan berehat dari
blogwalking dan post entry .
Bergantung kepada keadaan okay .
Nina dah form 5 . So kena banyak focus untuk pelajaran .
So tak boleh main2 . harap korang semua paham ye .
Okay , take care blogger semua . Bye , Assalamualaikum :)


P/S : Wish and pray the best for me yeah .
mmmmmmmmmuuuuaaaaaahhhhhxx :)



3 comments:

nub said...

wahaha. bagus tu. slamat sukses naa!!

belajaq rajin2..sampai cucur atap..

erkk??

Fatini Azmi said...

g00dluckk f0r SPM.. !! chaiy0k3.. =)

She's retarded said...

Good luck! Saya pun amik SPM jugak taun ni.