Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Wednesday, February 2, 2011

AWARD from Miss Fatin :)



Hello blogger2 semua . huhhh ! Nina dapat
award dari seorang blogger yang comel ni yang
bernama Fatin
Hurmm . Nina diseru melalui shoutmix semalam untuk
terima award ni . Terutama sekali , Nina nak ucap maaf
yang teramat sangat sebab lambat amik award ni .
Kerana . . adalah beberapa masalah peribadi . I am so sorry .
By the way , Nina dah amik sekarang . HAPPY dan
bersemangat ni nak jawab soalan . huh ? jawab soalan ?
YEAHH ! jawab soalan la pun macam biasa kan http://www.cute-smiley.com




UCAPAN UNTUK PEMBERI AWARD :

Terumatama sekali , Nina nak ucapkan Assalamualaikum W.B.T
dan salam sejahtera serta salam 1 Malaysia .
Nina nak ucapkan Terima Kasih banyak2 juga sebab sudi
jemput Nina melalui shoutmix untutk terima award ni .
Nina harap kita sama2 akan berjaya dunia akhirat dan
still dapat contact lagi melalui blog ni . Nina juga
nak ucapkan selamat berblogging dengan Fatin , semoga
blogging selama-lamanya . huhu . .

BUKU , NOVEL YANG DIMINATI :

hurmm . Nina memang nak ikotkan semua buku tak suka
baca . baik komik ke ape ke tetap tak suka .
Novel ? huh lagi la jangan harap . tapi jangan terkejut yea .
Nina sangat suka baca KAMUS ! HAHA ! pelik kan ? HAHAHA !

LAGU KEGEMARAN :

Papa Americano-We no speak
The Ready Set-Love like woe
Bruno Mars-Grenade



huhu . sudah menepati syarat pun . HAHA ! amacam ?
okay tak ? huhu . anyway , Thanks sangat2 atas award ni
ILY darlhttp://www.cute-smiley.com






3 comments:

[fatin:] said...

hoyeah slamat berblogin slama2nya ^^ thank ye sudi ambk award n buat entry ni!

nub said...

seb bek x kata suka buku sejarah. hhaaha

NiNaBaNaNa said...

Fatin : huhu . yeahh selamat berbloggin selamanya :D

Nub : Hohoh , tahu takpe .
sejarah bosan la . tak kan nak
minat plak kan :D