Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Saturday, January 8, 2011

Speechless




I'm SO SPEECHLESS

About half and whole year I got to suffer like this .
Waiting for my happy ending . Waiting for happiness
that may shining all over my life . I know that life
must go on but since I got suffer like this for my whole
days and night , I start thinking and take action that
I MUST STOP THIS ! ohh , but HOW ? I really wish that I can .
But totally , I CAN'T ! Please , I want my happiness back .
What a horrible life without any happiness . I wannabe like
others ! I wanna be like other teenagers . . .
I don't want to be ALONE and LONELY anymore . .



Mungkin Nina berkata begini agak teruk bila dibaca .
Namun Nina tetap bersyukur sebab masih ada family yang
membahagiakan Nina . Nina bersyukur ada kawan-kawan dan
kekasih hati yang sentiasa memberikan sokongan terhadap
Nina untuk menhadapi masalah dan mencapai kebahagian
seperti orang lain . Yeahh , thank you all . I LOVE YOU !
I LOVE ALL OF YOU SO MUCH !


Terima Kasih dan JUTAAN TERIMA KASIH kepada keluarga ,
iaitu ibu dan abah serta adik yang sentiasa menyanyangi
Nina walaupun Nina selalu ditimpa masalah yang buatkan
Nina berasa sedih . Walau apa pun jadi akak tetap sayang
Ibu dan Abah !

Nina juga tetap bersyukur ada KAWAN yang sentiasa bersama
Nina walau mereka mungkin kawan baik Nina atau mungkin
sekadar kawan biasa . Walaupun korang jadi 'backstabber' ,
menfitnah , tipu & lupa Nina atau segala macam korang
buat dekat Nina , Nina tetap hargai kawan . Nina TETAP
Happy dan bahagia tengok korang Happy walau hakikat Nina
tak dapat macam korang .


Nina juga TETAP BERSYUKUR ada prince charming yang sentiasa
bersama Nina walau kami jauh . Walau jarak kami jauh beribu batu ,
berjuta batu dan walau kami jarang sanga-sangat berjumpa ,
walau dia selalu tak text Nina , busy kerja , tak ada masa
untuk Nina macam dulu , dan Nina pun busy belajar untuk capai
target terbaik SPM tahun ni , tak bermakna kasih sayang akan
luntur kan ?

because why ? BECAUSE EVEN THEY STAY FAR AWAY FROM ME ,
SOMETIMES ANNOYED AND HURT ME , THEY STILL LOVING ME
AND HAPPY WITH THEIR
OWN LIFE THAT TOTALLY + DEFINITELY MAKES ME HAPPY !

You know what ?

you are FREAKIN awesome !
you are ABSOLUTELY awesome !
you are DEFINITELY awesome !
you are TOTALLY awesome !

YOU ARE FULLY AMAZING untill you make me keep silently
and SPEECHLESS ! awhh , how lovely <3

P/S : I can't imagine what happen to me and my happiness
if I lost all of them . This world just like slowly
spinning around , silently surrounded without any
sound of bees and birds flying away and there's
no more star and rainbow that could shining on me if
I don't have all of them .


No comments: