Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Sunday, January 9, 2011

NEW , simple and WEIRD !



OHH TIDAKKKK ! tolong lahh saya betul2
TAK ADA MOOD SEKARANG
UNTUK BLOGGING ! dah lahh layout lama buat hal !
haaa sekarang layout baru simple jeh memang lah oke ,
tapi cuba lah tengok berterabur ! arghh memang benci kalau
tak look perfect even manusia memang tak boleh
nak jadi perfect . Tak boleh lah blog tak sempurna macam ni .
BURUK yang amat blog nina ni weyhhh !
arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !
entah pape . private blog ni dha nak dekat
4 jam then sampai sekarang dah pukul 4 lebih masih
belum makan tengah hari semata-mata kerana nak customize
blog ni ? arghhhhh ! last2 ini je hasil nye ? perghhhh !
nasib kau lah blog aku layan kau dah macam balak aku .
luangkan masa berjam2
sampai NAK PECAH PALE HOTAK NI ! gggrrrr !



"NEW , simple and WEIRD . berserabot , sakai and
finally ? I HATE IT !"



Tolong lahh . muka aku dah marah tahan gaban dah ni
sampai nak serupa dengan mak lampir dan hantu raya !
perghhhh !

P/S : I want my old layout back . I WANT 3 COLUMN
LAYOUT ! that really suit for all my gadget/widget .
awhhhhhhhhh ! I wan't it , I WANT IT !
waaaaaaa :(


*UNLIKE ! you know what is UNLIKE ! UNLIKE !
I hate this ! arghhh UNLIKE !


2 comments:

momoyyanyzz said...

nana , sbar eh ? go chaiyoook !!

NiNaBaNaNa said...

yeah thanks la bagi semangat :D