Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Thursday, January 13, 2011

Mama Cyda 1st Giveaway



♥Mama Cyda 1st Giveaway♥

Tarikh tutup 18 Feb 2011

Nina telah di tag oleh
seorang blogger ini untuk join contest ni .
Saya telah di tag oleh Cik Nini

Tuan punya contest ni adalah Mama Cyda

Contest ni ada beberapa syarat .
Antara syarat-syarat nya adalah ;

1 . Terbuka kepada semua blogger (Malaysia sahaja)
2 . Jadi follower blog dia
3 . Buat entry tajuk "Mama Cyda 1st Giveaway" .
4 . Letak gambar di atas dan letakkan juga di sidebar (WAJIB)
5 . Tag 3 orang blogger (lebih pun boleh)
6 . Tinggalkan link dekat comment blog dia .


Senang jeh kan ? kalau korang nak lebih detail
dan lebih meyakinkan , ye pergi blog dia lahhh :p

I wanna tag to :
Nub
Miss Chiorika
Rahim Pandai


P/S : Good luck kepada semua peserta ! :)

*OPSSS ! blog ni ada copy right . pandai2 lah eh korang
copy :)


5 comments:

nub said...

tengkiyu anda taq ceq!!!

jika bini(si esaimen) tak mengganggu ceq buat naa..hihi

NiNaBaNaNa said...

haha yelahh
pastikan amik yeah !
hehe :p

DDCzone said...

dear, tuan nyer blog ni x approve agi pown.. kecewa tul...:(

NiNaBaNaNa said...

relax ah sabar jeh dulu .
sbb dr mula i join n hari2 i tgk
mmg update dia tkat tuh jeh .
and ramai lagi yg join . itu tandanya dia ta update blog lagi or tak on blogger . relax dlu . nanti kalau update dia dah bertambah tapi nama kita tade/tertinggal , or dah berhari2 sgt takde update nama kita , baru lah kita BATAL kan post ni and tarik diri . setakat ni relax dulu okay . PAHAM ? :)

Cyda Acme said...

salam dear,
thanx sudi join n gud luck ek

sorie ye lmbt terjah ... anak sy dah semggu tak sehat. So tertunda lah nak terjah blog. Harap faham yee ...