Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Wednesday, January 5, 2011

I am SO SORRY ! :(



I AM SO SORRY !
Sorry kepada semua blogger , kepada follower ,
kepada mereka yang blogwalking dekat blog ni .
Insyallah panjang umur Nina akan blogwalking atau
follow anda balik . Maaf ye semenjak dah masuk sekolah
Nina dah tak dapat nak online kaw2 macam sebelum ni .
Al maklumlah tahun ni nak SPM kan . urmm , Nina rasa bersalah
sgt kalau tak dapat nak follow korang balik . hurmm pada
sesiapa yang hantar link or 'footprints' korang dekat sini
tu , di maklumkan awal2 TOLONG TINGGALKAN LINK YANG BETUL okay ?
sebab kalau tak bagi link yang betul macam mana Nina nak
visit korang balik kan ? So kalau Nina tertinggal atau tak follow
balik jangan la kecik aty yee ? If ade yang Nina tak follow
lagi tu , roger2 la kat chatbox . boleh kan ? :)

Nina jugak nak mintak maaf banyak2 dekat blogger yang da tag
Nina award ke , GA , contest or segala macam ape la kan ,
Nina mintak maaf kalau Nina tak dapat amik sebab bergantung
kepada keadaan yang amat 'GAWAT' ini yea (ceewahhh) .
Harap korang semua paham ye . .
Ucapan maaf terutama sekali kepada blogger
yang telah Nina link kan dibawah ini sebab tak dapat join
GA yang dia tag . so sorry . nak update , nak check lagi ,
OHH SO SORRY . Kalau Nina free macam selalu PASTI Nina join
my dear . .
http://impishonez.blogspot.com/2011/01/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

huhhh , anyway , hari persekolahan yang pertama dari Isnin
sampai lah ke hari ini dimana hari Nina tulis semua ini
iaitu hari Rabu yang bermakna hari ketiga persekolahan . .
so far , boleh dikatakan memuaskan hati lah . hurm bukan nya ape ,
memang best jumpa kawan2 semua balik , tapi yang kurang best
ramai yang duk dalam kelas cakap 'Boring' . yeah mengapakahh ?
haihh , entah lah . Anyway , Nina rasa SENANG HATI sebab
masing2 dah tunjukkan perubahan apabila semua baik dan kelihatan
INSAF tahun ini . yeahyeahYEAHHH ! syabas deyh korang ! :D
I LIKE IT !

YEAHH , aku HAPPY sangat ! walau hakikat aku takdelah Happy mana .
hurmm . Memang betul ramai kawan Nina cakap Nina 'kurang ceria'
tahun ni . ermm maybe . nak buat macam mana . takpelahh .
biasalah tuh , masalah yang sentiasa menjelma kan ?
takpelah . walau sedih , Nina cuba untuk senyum . Janji Nina
masih ade family , rakan-rakan , lovely boy dan semua yang kenal
Nina tu masih ada dengan Nina , Nina dah cukup gembira . .

>

P/S : Never tell your problems to anyone . 20% don't care and the other
80% are glad you have them

No comments: