Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Sunday, January 23, 2011

Hari merentas desa [22 January 2011]

Ini adalah serba sedikit gambar-gambar yang ala-ala
merentas desa tak merentas desa . macam mana tu yea ?
YEAHH . tajuk je tulis merentas desa . tapi gambar part lari
takde kan ? HAHAHA ! oh yeah . Ni berlaku semalam .
Nina lari separuh jalan je sebab tahun ni Nina diserang
sakit dada dan sakit kepala yang melampau sewaktu berlari
sehingga mengakibatkan diriku terduduk di tepi jalan ,
lalu diselamatkan oleh seorang ahli rela
perempuan dan dibawa ke cik hafawati iaitu budak pbsm a.k.a
penyelamat saya pada waktu itu . ape pun , terima kasih
banyak-banyak yeah hafawati dan kepada cikgu sirom yang telah
menghantarkan saya balik kerumah :D





malu-malu kucing :D



3 model selamba :p



kegilaan ku terserrrrlahhhh :D



muka jadi gelap dan tak boleh blahh . budak
sebelah ni je maintain . HAHA



Gadis ayu kot . . HAHA



3 budak gilooo :D



berehat dulu sebelum lari . HAHA






gambar ni telah di snap menggunakan
camera Encik Ridhuan . dan model gambar ini adalah
NiNaBaNaNa , Mira & Ayu .
amacam ? ade macam model ngokngekkngokk tak ? HAHAHAH !
jangan salah anggap . Nina je yang gila dalam gambar tu ,
kawan Nina tak . HAHAHAHAHA :D
mentang-mentang sementara nak tunggu siapa menang , sakit
pun dah redha , boleh pulak "posing ala-ala budak terlampau" ?
HAHA . ye laa , dah lepas stress tak dapat habis kan larian tiba2
untuk tahun ni , dah la last year dekat sekolah , jadi nak
hilangkan stress buatlah muka orang gilaa macam dalam gambar tu .
hohohohoho :D



P/S : Sedihnya untuk tahun terakhir tak dapat habiskan larian .
aisemenn . hurmm . sedih jugak , sampai sekarang
tak test lagi check doktor , ape sebab jadi macam ni . huhh =='


No comments: