Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Monday, January 31, 2011

Form 5 student :D



Hello blogger semua ! Assalamualaikum
dan salam 1 Malaysia ! Happy nye today !
Harini sepatutnya kena pergi sekolah , tapi tak pergi pulak ,
kaki buat hal , sakit sangat pulakk dahhhh . Tapi tetap Happy
sebab sebab dapat bukak blog ni dengan Happy nye :D
hurm walau kita sedang gembira , kita juga kena beringat
yang ada orang ramai susah diluar sana . Maybe kawan2 yang
menjadi mangsa banjir sekarang tapi kita taktahu kan ? huhh .
Lagi pulak pasal kes dekat Mesir tu yang tengah kecoh sekarang .
Dah la kesian dekat kak yanna iaitu kak sedara Nina yang belajar
dekat sana amik medic . Really hope that all people and Muslim's
will be safe wherever they go . AMIN~

By the way , sempena tajuk post kali ni , Nina nak
show sikit gambar yang baru snap semalam
dan ade 2 lagi gambar yang di snap hari tu .
Budak sekolah zaman sekarang memang gilaaa bergambar ?
HAHAHAHA ! ye SAYA TAHU ! http://www.cute-smiley.com







P/S : Aksi budak ngokngekkngokkk memang macam ni .
HAHAHAHAHA ! Ni lah ciri2 pelajar CEMERLANG ! http://www.cute-smiley.com

2 comments:

kanakanak said...

all the best SPM

NiNaBaNaNa said...

awhh thank you so much :)