Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Sunday, January 9, 2011

Facebook dan BERITA HANGAT !




Nina mula2 rasa benda ni fake . Tapi
bila Nina check betul2 balik , kenapa dekat Official
Mark Zuckerberg (Facebook creator) tak ada latest update ?
OMG ! adakah dia benar2 ingin shut down Facebook 15th March nanti ?
huhh ? Tapi kalau perkara ni benar mesti keluar berita kan ? Yeaa
ini berita terkini ! Sedangkan sebelum ni pun Facebook famous masuk
paper , masuk berita , orang pun dah berjuta2 pakai Facebook ,
tak mungkin lah hal macam ni tak keluar berita kan . Yang musykil
sekrang elok2 mat salleh ni update selalu official Facebook dia ,
tapi kenapa last update dia on 15 December 2010 ? Sekarang dah
2011 kan ? Kenapa dia dah tiba2 tak nak update semua ? Ini
salah satu petanda jugak . Tak percaya tengok dia punya Official
Facebook
Mark Zuckerberg

di bawah ni adalah bukti gambar nya . .



Disebab official page dia tak benarkan orang post ape ,
orang semua sibuk lah merayu dekat web PAGE LIKE dia

http://www.facebook.com/pages/Mark-Zuckerberg-the-creator-of-face-book/111159525566511?v=info

dan berikut pula adalah rayuan dari pelbagai jenis
pengguna Facebook yang merayu supaya jangan shut down
Facebook .





Dan menurut mat salleh ni juga , dia buat macam ni katanya
sebab dia nak kehidupan dia seperti dahulu yang tak duk depan
laptop jeh sebab Facebook . Dan dia dah penat setiap hari
20 Jam hadap Facebook . Boleh pulak tu dia kata dia dah
tak peduli pasal duit lagi dah ? Huhh ! Tak tahu lahh
samada rumors ni semua boleh diterima akal fikiran atau tak .





P/S : Hurmm nak pikir2 balik , he cannot shut down easily
because Facebook his money , 45 % share has been release to many company .
Dan semua orang dah tahu ni laman web sosial yang paling famous
dalam dunia ! Mana boleh senang2 buat macam ni ! hurmm .


2 comments:

dyg said...

erm..tu lah kan..
x kan la Mark nak tutup fb sbb penat...
hehe...

NiNaBaNaNa said...

yeah betul tuh
money tuhh
and dia pun paham FB ni dah
wajib bagi semua orang . .