Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Sunday, January 2, 2011

Back to school :)



Gonna back to school . Rarely online after this .
ohh ! I'm gonna miss all of you . Wish that we can still
blogwalking next time yeah ? And . . surely . . I'm so
sorry if I rarely online and can't visit yours back .
I promise to try hit all of you back okay .

For sure . . SEMANGAT ku membara2 esok
nak memulakan hari-hari ku sebagai pelajar form 5 di
Sekolah Menengah Kebangsaan Bukit Changgang :)

Okay korang . . ini lahh kiss untuk korang yeaa .
expecially yang follow blog ni and dah blogwalking
kat blog ni . mmmmmmmuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaahhhhhhhh


P/S : Agak kesal lambat beli buku . esok pergi takde buku
lagi . HAHA . okay esok beli , so chill okay Nina . HAHA !


2 comments:

nub said...

slmt sukses utk spm!!

NiNaBaNaNa said...

THANKS !
aww <3