Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Saturday, January 15, 2011

Award for my 200th Follower !




Heyyaaa blogger2 semua . Assalamualaikum ,
salam sejahtera serta salam 1 Malaysia .
Haa ini adalah entry khas buat follower Nina yang
ke 200th . Hoyyyeaaaahhhh ! Nina rasa happy sangat
dan berbesar hati ni ! Actually dari semalam ni haa
dok usha2 kan siapakah follower bertuah yang bakal
menerima award ni . Tak sangka lah pulak harini
follower dah 201 . Tapi yang Nina nak cari ni follower
yang ke tepat2 200 !! hoho . SIAPAKAH ? ohh SIAPAKAH ?
jengjengjenngggg . tadaaaaa !







Miss Ferra!!






Hoyeahh ! ewah ewahhh ! goyanggg goyangggg ! hehe .

By the way , Nina sudah follow balik blog dia yang
cute miutttt tuh . . haa ! bagaimana korang semua
pula ? hoyeahh hoyeahhh . ahaaa ahaaa , ape lagi . .
korang pun TERJAH dan FOLLOW lah balik blog dia yea :)


http://ferrafareez.blogspot.com/

disempana ini , Nina nak buat survey serba sedikit tentang
blog Nina ni . .
jawab lah yea berapa soalan merapu meraban ! :D
(jangan lupa amik yeah award ni dan gambar kat atas tu skali :D)



1 . Apa pendapat anda tentang blog NiNaBaNaNa's Life ni ?

2 . Apakah tujuan anda blogging , blogwalking & follow orang ?

3 . Perkenalkan kepada Nina dan semua blogger siapakah orang
pertama atau sumber inspirasi anda ber-blogging ?

4 . Cadangan & kritikan tentang blog NiNaBaNaNa's Life ?





*OPSSS blog ni ada copy right . Pandai2 lah eh anda copy :)


P/S : Mencari blogger2 yang PERAMAH , LUAR BIASA dan SUPERB ! :D

7 comments:

bun_nee said...

ohh tahniah sape yang jadi follower ke 200.. hehehe datang sni.. mengantuk la saya

ferra said...

PENGSAN. (tapi tangan genggan award ;p) tenksssssssss dar.

ferra said...

ohhhhhhhhh a'ah yelah you da buat. malu ^^ sowi. i edit jap lah entry i tuh hehehehe

NiNaBaNaNa said...

bun_nee : huhu yeahh . hoho datang2 la sini selalu eh , ohoho ngantok keh ? aiyarkk

NiNaBaNaNa said...

Ferra : huhu PENGSAN ? wahwahh .
hohh ? malu ? ngapain lorhh ? HAHA

nub said...

ninabanana rockxz!! haha

NiNaBaNaNa said...

HAHA ! thanks ! :D