Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Wednesday, December 15, 2010

My FIRST Award from Cik Emira

Assalamualaikum . Terima kasih sangat2
kerana tag my name dan memberikan saya awards
ini yeah wahai
Cik Emira . Ada beberapa soalan yang
kena Nina jawab dan ternyata dah jawab pun kat bawah tu :)




1) Apakah yang anda paling suka?

a) Kawaii
b) Ice Cream
c) Payung
d) Cake

JAWAPAN : Cake & Ice Cream !! :)

2) Ulaskan mengapa kamu suka tersebut.

JAWAPAN : Kerana sungguh enak .

3) Adakah anda minat akan blog?

a) Ya
b) Tidak Berapa
c) Tidak

JAWAPAN : Ya .

4) Berikan satu huruf yang kamu suka.

JAWAPAN : N

5) Jika seorang kawan kamu ingin mintak couple dengan kamu, jawapan kamu ialah?

JAWAPAN : TIDAK SAMA SEKALI . saya dah ada couple :D

6)Adakah kamu sifat yang

a) Suka mendengar lagu
b) Suka membuli rakan
c) Suka membaca novel
d) Suka berchit-chat dengan rakan

JAWAPAN : Suka mendengar lagu & berchit-chat dengan rakan

7) Jika hadiah harijadi kamu ialah sebuah kotak Ballerina, apakah perasaan kamu?

a) Gembira
b) Kecewa kerana tidak dapat yang diinginkan
c) Marah
d) Berpuas Hati

JAWAPAN : Gembira !! (bersyukur)

8) Jika suatu hari nanti kamu kaya raya, apakah yang kamu ingin buat?

a) Shopping
b) Membeli Novel
c) Membeli Camera DSLR
d) Makan di Restoran yang Cantik

JAWAPAN : Shopping & Membeli Camera DSLR !!

9) Anda suka rakan yang?

a) Bijaksana
b) Baik Hati
c) Sporting
d) Pandai Jaga Hati Kawan

JAWAPAN : Kesemua diatas .

10) Dengan banyak-banyak movie, movie apa yang kamu paling suka?

a) Toy Story 3
b) Harry Potter and The Deathly Hallows Part 1
c) The Chronicles of Narnia 3
d) Megamind

JAWAPAN : TAK SUKA kesemua diatas . HAHA

11) Tag pada RAKAN kamu:
Missh Chiorika
Nina Azriff
Alyssa Aqasha
Faradilla
Wany Scha

Tuesday, December 14, 2010

Kau dah KANTOI la stalker ! :)

*Click the photo untuk view*
Facebook dia . kalau korang tengok dan view photo
dia ni at fb , kecik jeh weyhh . tak mungkin la gurl yang hot ni
letak satu gambar pastu kecik jeh kan . ni mesti angkara
SI PENCILOK GAMBAR orang ni .


KANTOI email dia . tak kan lahh guna email berdasarkan name
bf kot . hahh takpetakpe . kat bwah ade BUKTI LEBIH KUKUH


TAK MUNGKIN ni cara typing perempuan dan cara perempuan
kalau bukan lelaki .


Aku bukan nak menuduh ni . Tapi aku yakin setelah aku check
website tu semua , semua takde pun berkaitan dengan nama ,
cara typing , cara perangai and blablabla semua .
BERBEZA gila kot . nampak sangat dah mencuri photo orang ni .


Chat di Yahoo Messenger .
CERITA 1


CERITA 2

CERITA 3

CERITA 4


Ape comment korang tentang ni ?
Tak mungkin lahh penyiasatan aku ni salah setelah kaw2
aku siasat . website2 tuh semua pon smua aku dah check .
Tak kan lahh gurl hotstuff mcm tuh punya banyak letak gambar
dekat blog dia and website lain nak letak dekat FB dengan satu
gambar jeh , plus kcik plak tu . Lagi satu , aku dah dua kali
terkena dengan orang ni . Mintak num phone je kerja .
Kalau tengok wall dia pun , banyak add orang je lebih lepastu
wall ke , comment keh TAK PERNAH BALAS . hanya im chat .
dengan tujuan ? NAK NUMBER la tu !! hahh , aku ade pergi website
dia letak at fb tu . aku ade tanya2 gurl yang sebenar tu
dekat formspring dan saje2 mintak FB dia . kalau siasatan
aku ni benar , plus gurl tu bagi FB dia lain dari ni .
MEMANG AKU REPORT GURL TU ! dan aku akan post lagi berita nye
di entries akan datang yeaaaa :)

P/S : Perempuan tak kan perangai macam ni lah doe !
Aku tau kau tu lelaki . stalker and fake je bongok !
I HATE PEOPLE LIKE THIS !

Monday, December 13, 2010

Si Tijah & Mat Salleh

laughing Pictures, Images and Photos

Tijah ingin memutuskan perhubungan dengan boyfriend MAT SALLEH nya ..
Dia tak sanggup bertemu muka , lalu dia pun mengutus surat …
surat tu macam ni bunyinya :

Hi, my motive write this letter is to give know you something.

I WANT TO CUT CONNECTION US. I have think
about this very cook cook .

I know I clap one hand only. Correctly, I have
seen you and she together at town with eyes
myself. You always ask for apology back back.
I don’t trust you again !!!
you are really crocodile land ..

My Friend speak you play wood three .. Now i know
you correct correct play wood three.
So , I break connection to pull my body from this love triangle.
I know this result i pick is very correct ,
because you love she very high from me so,
I break off to go far from here ..
I don’t want you to play play with my liver.
I have been crying until no more eye water thinking about you.
I don’t banana to fruit two times … safe walk …

Tijah



(p/s : haha !! terer ta bi dye .. ngeh3 ~~ )
-sgt menyayat hati bila aku bace surat nie .. haha .. :D