Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Thursday, November 18, 2010

Meniti kehidupan dengan warna-warni



Saya sedang mencuba untuk tidak
bersedih lagi dengan mencuba untuk meniti alam remaja ini
dengan penuh warna warni . Mungkin selama ni perjalanan
hidup kita agak rumit . Namun kita harus sedar itulah dugaan .
Kita kena terima nya dengan sebaik-baiknya serta bersyukur
dengan apa sahaja yang ada di sekeliling kita .
"Warnai lah hidup mu" :)



P/s : Awak semua doakan saya ye :)



Take care my heart carefully :)

sweet Pictures, Images and Photos

Tidak kira kepada sesiapa pun ,
samada my own family ,
Friends , Lover and whatever else .
Once I give you my ,
please don't break it ! Once you also
stoled my heart , please don't hurt me like
others did . So , I wish that
I could stay with my family , friends and my lover
FOREVER and everrrrrrrrrr .



P/S : Tiada istilah putus kawan kerana kawan selamanya kan ?
Kawan itu dan menjalinkan hubungan yang baik
adalah perlu kan antara sesama manusia ?
Sesungguhnya amat berdosa lagi-lagi apabila saudara sesama
Islam tidak bertegur sapa dalam tempoh
3 hari berturut :)



Tuesday, November 16, 2010

Edit photo kawan-kawan :)



Permandangan indah dan pose Tasha yang menarik



Fatheen Nadhirah



Fatheen Natasha



Fatheen Nadhirah

******************************************************************************

Di hari Raya Aidiladha ni aku tak pergi
mana-mana . So , aku duduk rumah dan Online
sahaja tengok ape-ape yang menarik .
Suddenly aku dapat ilham ape yang aku minat
dan aku lakukan . Editing photo . yeahh .
walaupun aku tak ada new photo , aku edit
orang punya pun jadi lahh . Lagi satu , aku edit
diaorang ni punya photo sebab aku sangat sukakan
suasana ditepi pantai . sungguh indah dan nyaman .
Pose mereka pun agak menarik :)


P/S : Kepada anda yang berminat untuk Nina
edit kan photo-photo korang jangan segan silu
ADD Nina okay ! Dan mintak jeh tolong Nina .
Nina akan try tolong :)


Salam Aidiladha daripada Nina :)

selamat hari raya aidiladha Pictures, Images and Photos

Assalamualaikum kepada semua umat Islam .
Saya Nina ingin mengucap kan
"Selamat Hari Raya Aidiladha" . post kali ni
Nina tulis dengan bertujuan nak menyatakan rasa
syukur kerana masih hidup didunia ni dan dapat
melihat Aidiladha buat kali yang ke 16 .
Terima kasih dan syukur ke hadrat Ilahi .


Disini juga , Nina nak minta maaf kepada
semua cousin Nina , Atok & Nenek semua
yang berada di Kampung Jeruas , Raub Pahang
sebab x dapat balik ke sana tahun ni bagi Hari Raya
Aidiladha ni . Mungkin x berkesempatan kesana .
Tapi doa2 kan lah panjang umur supaya boleh
berjumpa lagi nanti di masa akan datang .
Dengan ni , nak jugak mintak maaf dekat semua orang
yeahhh kalau Nina banyak buat silap :)


P/S : Kalau lahh dapat bersama dengan cousin2
serta atok dan nenek sekarang ni kan best :(