Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Saturday, October 30, 2010

With my lil bro :)

Kegilaan aku bersama adik ku :)

Ini lah serba sedikit gambar kami yang tidak seberapa :p



(crazy face ! hahaha)



(face doing ohh yeahhh)



(SUMPAH macam gila woo)

Haha , ni adik Nina . Dia form 1 . kitaorang x sama
sekolah . Nina sekolah dekat SMK Bukit Changgang , adik
pulak selepas dapat result dia terus pergi ke Ulu Yam .
Bukan pergi mandi2 yeahh . SEMASHUR for the short .
Dia sekolah dekat Sekolah Menengah Sains Hulu Selangor
at Ulu Yam . huhuh . Dia hanya balik 2 minggu sekali .
So , bila kami dah berjumpe kami mula lahh bertugas sebagai
budak gedik jap :D


kalau sape-sape nak berkenalan dengan adik gila
saya ni add lah dia yeahh at Facebook
Fakhri Radzali

Be Careful ! :)

careful what you wish for Pictures, Images and Photos

Facebook bukan lah laman untuk menimbulkan isu-isu
politik yang tidak sepatutnya . jadi berwaspada lahh anda !
setiap kata-kata dan perbuatan anda di Facebook akan
diawasi . Setiap yang dilakukan mempunyai akta-akta
tertentu . So , x puas hati ke ape keh yang berkaitan
dengan hal2 politik , baik simpan jeh lah dalam hati .
x perlu lah gaduh2 dengan kawan2 sendiri dekat FB :)


Adalah lebih baik MENERIMA KENYATAAN :p

Kepada Zahid Cilaput bersabar lah ye dengan kawan anda yang sorang tu .
biar lah dia nak timbulkan isu politik keh ape dekat FB tuh .
nanti kalau kena saman baru lah dia tau . kau budak baik kan
KAWAN ? so kau diam jeh . biar kan jeh dia buat kacau .
yang penting kau RELAX
jeh ah eh kawan :)


P/S : bawak2 bertenang lah ye kawan !

I MISS ALL OF YOU !



Nama-nama yang tertera dalam photo ini adalah
manusia yang saya sangat-sangat rindui .
Mereka adalah segalanya bagi saya . Tanpa
mereka siapa lahhh saya ini . heee :D
(sungguh skema ayat)


*Nina rindu giler kat korang semua
*Kalau lah kan boleh jumpa korang semua . . .
*Paling rindu dekat "SPP Geng" coz da bertahun x jumpe .
dah lah kawan sekolah lama :(
*Rindu jugak dekat cousin2 yang tersayang terutamanya
Kak Yanna yang study kat Mesir . Good Luck dear :)
*Rindu dekat Amiril dan Adik Nina walaupun dekat FB
kita boleh wall to wall :)


*PALING RINDU dekat Intan dan Leeya my cousin tersayang !

P/S : Kesimpulannya memang rindu SEMUA manusia yang
mengenali nina .


-Ikhlas dari Nina-

Tuesday, October 26, 2010

Dedicated just for Amiril Athirah :)

JUST FOR YOU DARLING :)




Hey DARLING !
Hey dear , HEY HEY SAYANG , HEY BFF :)

Thanks a lot yeahh !
I sangat2 hargai nye . Terima kasih di atas
edit photo , posting you at your blog that dedicated
for me . Honestly babe ,SANGAT TERHARU ! Thanks yeahh .
I tidak akan lupakan semua ni dan persahabatan kita
sejak tahun lepas yang kenal dekat
Myspace :)

Ini lah gambar yang dia edit kan .
Pandai kamu edit kawan :)



Ingin mengenali awek ini ?
Cari lah Facebook dia
click saje disini :) Amyryl Ramli

Jangan lupa FOLLOW blog dia skali
Click sini Mieril

P/S : Don't ever disturb all of my friend expecially
this girl ! She's my BFF okay :D


Monday, October 25, 2010

TEPUNG + TELUR ! haha :)

HAHA ! Terima Kasih Kepada Ain , Eira & Mira
kwn2 ku yang mengenakan ku dengan TEPUNG DAN TELUR !
expecially kakiii TEPUNG dan TELUR kalau bukan
si Ain ! HAHA ! diap cukup terkenal dengan gaya
prankk dia time b'day orang ! Tapi time bday dia
pandai dia x datang yeahhh ! HAHA . x pe , tahun
depan aku KEJAR datang rumah kau :D


Ape-ape pun berlaku AKU TETAP SAYANG KORANG ! :)

thank you Pictures, Images and Photos

P/S : Pabila TEPUNG termasuk didalam mulut ku ,
terasa ENAK-ENAK juga . Pabila TELUR di-shoot TEPAT
di kepala kuwh , wahh , alangkah SEJUK nye lah kepala !
Relax sikit study EA nak exam esok ! wakaka :D